رفتن به رستوران ژاپنی و سوشی خوری امروزه یکی از تفریحات سالم جوانان در تمام دنیا محسوب می گردد. سوشی به انواع مختلف پخت و پز می شود و ترکیبات اصلی سوشی شامل: برنج، ماهی (اغلب خام (سالمون))، جلبک نوری دریایی، میگو و دیگر محصولات دریایی، پنیر، سبزیجات، کلم دریایی، پنیر توفو (فراورده سویا)، آواکادو و… است.
سوشی بیشتر همراه با چاشنی سس سویا، واسابی (ترب کوهی ژاپنی با طعم تلخ) و زنجبیل خورده میشود. البته ناگفته نماند سوشی خوردن آداب خاص خود را دارد که حتما باید با چوب استیک خورده شود.
سوشی غذایی است که خوردن آن برای اولین بار ، یا به طور صد در صد عاشق آن می شوید! یا ممکن است به علت بوی ماهی درون آن، از آن متنفر شوید و دیگر لب به آن نزنید! پس امتحان کنید!
اسپوتنیک این ویدئو را برای شما منتشر می کند تا شما بتوانید خود در منزل اقدام به تهیه سوشی نمایید.