به گزارش اسپوتنیک به نقل از عصر ایران، در میان میوه ها برخی گزینه ها می توانند بهتر از دیگران باشند. از از آنجایی که میوه های خشک شده و آبمیوه ها حاوی سطوح بالاتر قند هستند، میوه کامل تازه به طور کلی انتخاب بهتری محسوب می شود.
در تقسیم بندی انجام شده مطابق با تحقیقات دانشمندان، میوه جات را می توان به سه گروه: میوه پرقند، میوه کم قند، میوه های تقریبا" بی قند تقسیم نمود. فهرست زیر تقسیم بندی میوه ها را به شما نشان می دهد.
میوه های تقریبا" بی قند شامل:
آووکادو — لیمو و لیمو ترش — ریواس — تمشک — شاه توت
میوه هایی با محتوای قند متوسط شامل:
توت فرنگی — هندوانه — هلو — شلیل — بلوبری — طالبی — نارگیل — سیب — گریپ فروت
میوه هایی با قند زیاد شامل:
گیلاس — انگور — انبه — انجیر — موز — میوه خشک شده (مانند کشمش، زردآلو خشک شده، آلو) است.
در نتیجه سعی کنید در آینده بیشتر از میوه هایی چون آواکادو، لیمو استفاده کنید، در عین حال در مصرف میوه هایی چون انبه، انگور و موز حد اعتدال را رعایت نمایید.