به گزارش اسپوتنیک به نقل از جام جم آنلاین، میزان زیاد تنقلات و شیرینی برای پذیرایی از مهمانها در عید، میتواند سلامتی افراد را به خطر بیندازد. آجیلها اگرچه از مغذیترین خوراكیها بهحساب میآیند اما مصرف بیش از اندازه آنها كاملا میتواند نتیجه عكس داشته باشد. متخصصان، خوردن خشكبار (میوههای خشكشده مانند برگههای زردآلو، هلو، توت، خرما) و آجیل (انواع مغزهای گردو، بادام، فندق و تخمه) را همیشه توصیه میكنند و حتی میگویند در برنامه روزانه آجیل و خشكبار وجود داشته باشد.
اما به یاد داشته باشید که تنها یك مشت کوچک بسته آجیل یك واحد غذایی بهحساب میآید. توصیه میشود روزانه 30تا 40گرم آجیل مصرف شود. البته سلامت و تازگی مغزها اهمیت ویژهای دارد. چرا كه اگر مغزها سالم و تازه نباشند نهتنها مفید نیستند بلكه مضر هم هستند، برخی کپک های غذایی در آجیل ها با حرارت از بین نمی روند.
در تعطیلات نوروزی، میزان مصرف مواد غذایی بیش از حالت عادی است و اکثر تنقلات كالری بالایی دارند. به یاد داشته باشید، خوراكیهایی مثل آجیل كه هر 100گرم آن 600كالری انرژی دارد. در نتیجه سعی کنید در هنگام گفتوگو و معاشرت در روزهای عید گرم تخمه شکستن نشوید و از كالری دریافتی غافل نمانید.
سعی کنید مغزدانهها را با احتیاط بخورید چراكه تراكم كالری مغزدانهها بهشدت بالاست و مصرف زیاد آنها میتواند چاقی به همراه بیاورد.