توصیه کارشناسان به افراد مسن، خوردن میوه ها و سبزیجاتی مانند گل کلم، کلم بروکسل و کلم برگ می باشد. همچنین مصرف ماهی، حبوبات، آجیل و روغن زیتون چند بار در هفته به شدت توصیه می گردد.
به عقیده این کارشناسان کانادایی، در رژیم غذایی سالمندان، نکته اصلی حفظ تعادل و عدم تکیه بر یک "ماده غذایی" می باشد.
به گفته این محققان، با رعایت این رژیم غذایی، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر تا حدود 30٪ کاهش می یابد. از سوی دیگر خطر ابتلا به بیماری های مربوط به سیتم مغزی که با افزایش سن رخ می دهد با رعایت این رژیم کاهش می یابد.