در متن خبری این گزارش گفته شده که کمیته بین المللی معتقد است که عدم گفتگو با روسیه آینده نگرانه نیست و گفتگوها حتی با وجود فقدان احساس مثبت طرفین باید انجام بگیرد.
در این گزارش چندین توصیه برای وزارت امور خارجه بریتانیا آماده شده که نمایندگان مجلس با مشاهده آنها متوجه چند موضوع مهم و مغفول مانده شدند. گفته شده که وزارت امور خارجه باید اولویت های خود را در مناسباتش با روسیه مشخص کرده و مسایل مرتبط با روسیه را حل و فصل کند. علاوه بر این، کمیته بین المللی به وزرات امور خارجه بریتانیا توصیه می کند که وزیر ویژه ای برای امور روسیه و کشورهای آسیای مرکزی منصوب کند.
کمیته بین المللی از دولت بریتانیا خواست که فشار بر روسیه را با تکیه بر تجاوز از سوی روسیه و سیاست خارجی این کشور بردارد.
الکساندر گوسف مدیر انستیتوی برنامه ریزی استراتژیک و دکترای علوم سیاسی ضمن گفتگو با رادیو اسپوتنیک اظهار کرد که این گزارش یک چرخش جدی از سوی لندن در مناسباتش با مسکو است. وی معتقد است که تهیه گزارش مذکور با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا مرتبط است.
گوسف در ادامه می گوید: «خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا با سخت ترین گزینه ممکن و پیامدهای بعدی همراه خواهد شد. برای آنها در حال حاضر مهمترین چیز این است که برای مناسبات خود با اتحادیه اروپا یک جایگزین پیدا کنند، زیرا آنها می خواهند از بازار مشترک اروپا خارج شوند. از طرف دیگر، همانطور که در گزارش گفته شده، روسیه جایگاه خاصی در اروپا دارد و برای بریتانیا مهم است که در این شرایط سخت وارد گفتگو با روسیه شود. برای اولین بار در سال های متمادی، بریتانیا اعتراف کرده که روسیه دشمن این کشور نیست و بریتانیا هم دشمن فدراسیون روسیه نیست. بریتانیا متوجه شده که بدون روسیه حل مشکلات منطقه ای و حتی جهانی غیرممکن است».
الکساندر گوسف همچنین به توصیه های کمیته بین المللی و تاکید در خصوص برداشتن فشار از روسی روسیه بویژه در مساله سوریه اشاره کرده و می گوید: «بریتانیا در مساله خاورمیانه همیشه دستش را روی نبض نگه می دارد، و هیچ وقت این موضوع را از دستور کار روز حذف نمی کند. بریتانیا عضو اصلی تعیین کننده دستور کار روز در ائتلاف امریکایی است. زمانی که آنها راجع به حل و فصل اوضاع صحبت می کنند، منظور این است که تمام برنامه به طور دقیق برای فدراسیون روسیه نوشته شده است. در خصوص تحریم ها هم باید گفت که این تحریم ها برای بریتانیا یک عامل بازدارنده در رابطه با روسیه است. امریکا، بریتانیا و کشورهای اتحادیه اروپا این تصمیم را به صورت مشترک گرفتند. به همین خاطر تحریم ها ادامه خواهد داشت و یا دست کم در سال 2017 همچنان ادامه پیدا می کنند».