این پیشنهاد بدون شک از نظر اول تحریک آمیز است زیرا اگر ترامپ بخواهد یگان را خارج کند به معنای قبول پیشنهاد طالبان خواهد بود، سارمانی که در آمریکا بعنوان یک ساختار تروریستی شناخته شده است. ولی هر طوری شده تصمیم خروج نیروهای مسلح آمریکا از افغانستان باید پذیرفته شود. این تصمیم بر پایه اعلامیه رئیس جمهور جدید آمریکا خواهد بود که قصد دارد مداخلات آمریکا به دیگر کشورها و تعویض رژیم های آنها را قطع کند. منتها در عمل پیامد اینگونه خروج میتواند بسیار سنگین باشد
حضور یگان آمریکایی در افغانستان چیزی جز پیامد اینگونه تجاوزات نیست. تجاوز آمریکا با دستاویز نجیبانه مبارزه با تروریسم در 2001 انجام شد و موجب پیامد های بسیار سنگین برای افغانستان و دیگر کشور های اسلامی شد. جالب این است که اوباما و همقطاران او که خود را مدافع اصلی حقوق مسلمانان معرفی میکنند این امر را فراموش میکنند که بر اثر تجاوزات آنها چقدر افغان ها، عراقی ها، لیبیایی ها، سوری ها و لبنانی ها کشته شدند. نتایج کارشان در نمونه افغانستان بویژه بارز است. این کشور در لیست پیشرفت بشری سازمان ملل متحد در یکی از آخرین مکان ها قرار دارد. ولی تولید و مصرف مواد مخدر در آن کشور بار ها بالا رفته و تروریسم با وجود همه مساعی ریشهکن نشده است. چنین است نتیجه فعالیتهای باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا.
ضمیر کابلف فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان در باره موقعیت کنونی در افغانستان گفت:
«ترامپ از دولت پیشین آمریکا وضعیت فاجعه بار را به ارث برده و این برایش درد سر بسیار بالایی است. آمریکا در افغانستان پولهای بسیار گزافی مصرف کرده و شاید به افرادی که چنین سیاستی را انجام میدادند سؤالات زیادی دارد. به عقیده ضمیر کابلف، خروج یگان آمریکایی از افغانستان در موقعیت جاری ممکن است به یک فاجعه منجر شود. آمریکا قبل از اینکه افغانستان را ترک کند باید تمام هم خود را بکار ببرد تا افغانستان بتواند ثبات سیاسی و اقتصادی خود را کاملاً احیا کرده و در برابر چالش ها و خطرات دوران کنونی بیستد. وضع کنونی دشواری که افغانستان در آن قرار گرفته از بسیاری لحاظ به برکت اعمال نابخردانه آمریکا بوجود آمده و آمریکا جوابگوی این وضع است.