گزارش و تحلیل

تعیین هویت صاحب موبایل

© Fotolia / Alessandro de Leoشناسایی با حرکت دست و گوشی
شناسایی با حرکت دست و گوشی - اسپوتنیک ایران
اشتراک
حرکت دست صاحب موبایل را شناسایی می کند.

شرکت « آزمایشگاه کاسپرسکی» از پروژه ایجاد فناوری جدید  تعیین هویت صاحب موبایل  حمایت کرد که از طرف  دانشجویان  انستیتوی  سیستم  هوشمند سایبرنتیک دانشگاه  فیریک ریاضی مسکو مطرح شد. برنامه ویژه موبایل  امکان « شناسایی« صاحب  موبایل بر اساس مشخصات  حرکت دست هنگام گرفتن تلفن و نزدیک کردن آن به گوش را فراهم می سازد.

گروهی از دانشجویان دانشگاه فوق الذکر  تحت رهبری  کنستانتین کاگوس  و کارمندان شرکت « آزمایشگاه کاسپرسکی»  نرم افزار موبایلی InCallAuth برای  پاسخ به تماس ها را طراحی کردند. نرم افزار  اطلاعات را از  ژیروسکوپ ، شتاب سنج و حس گر نوری نصب شده در اسمارت فون دریافت خواهد کرد. وضعیت اول  موبایل و سرعت حرکت دست و اسمارتفون ، تغییر  وضعیت گوش  در هوا به عنوان پارامترها  مورد استفاده قرار خواهند گرفت.  در صورتی که نرم افزار نتواند  صاحب اسمارت فون را شناسایی کند از او درخواست می شود کلمه رمز را وارد کند.  اگر کلمه رمز درست نباشد، کاربر نمی تواند تماس های خارجی را  جواب بدهد.

آلکساندر  یِرِمین  طراح نرم افراز  گفت:  نرم افزار برای  کسانی  ضروری است که می خواهند از زندگی شخصی خود بدون کاربرد راهکار پیچیده ای  دفاع کنند.

نرم افزار موبایل  فقط در  اسمارت فون های آندروید  کار خواهد کرد.  زیرا دیگر سیستم های  موبایل ((iOS и Windows) اجازه  نمی دهند نرم افزار های دیگر  تماس از خارج را کنترل کنند.  تیم طراحان قصد دارد این  راه حل جدید را در مغازه های « پلی مارکت»  در ماه فوریه سال آینده بفروش برساند.  برای آغاز کار آن،  کاربر باید با کار آن آشنا شود.  کاربر باید  نرم افزار را فعال و گوشی را چند بار به گوش خود نزدیک کند، درست مثل زمانی که  می خواهد به زنگ تلفن جواب بدهد.  نرم افزار  پارامترها را به یاد سپرده  و در زمان تماس بعدی  اطلاعات ثبت شده را در نظر خواهد گرفت.

استانیسلاو پروتاسوف  کارمند ارشد علمی  آزمایشگاه  آموزش دستگاه ها و داده ها  دانشگاه  اینوپلیس  معتقد است که آینده از آن شناسایی افراد  بر طبق حرکت دست  و راه رفتن است. زیرا بدشواری می توان این پارامترها را  کپی کرد.

 روش شناسایی  بر طبق مشخصات حرکت دست  تا 95 درصد دقیق است. درصد اشتباه ناچیز است و تلفن  ممکن است یکبار در 20 تماس  اشتباه کند و  گوشی بلوکه شود. گروه های علمی  زیادی در جهان  به  شناسایی بر اساس مشخصات بیومتریک  می پردازند، از جمله آزمایشگاه ما: ما شخص را بر طبق طرز راه رفتنش شناسایی می کنیم.  اینگونه روش ها، واکنش جوابیه  به آن است که  روش کلاسیک  شناسایی بیومتریک را می توان  فریب داد.  به عنوان مثال، عینک های ویژه  می تواند سیستم  شناسایی  شخص را از کار بیاندازد.  تقلید طرز راه رفتن  و یا حرکات عادت شده  دست را عملا نمی توان تقلید کرد».

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала