به گزارش "اسپوتنیک"، دانشمندان اسپانیایی مواد غذایی را که منجر به سرطان متاستاز می شوند را معرفی کردند و مشخص شد که آنها حاوی اسید چرب می باشند که در بسیاری از چربی های حیوانی و همچنین برخی از روغن های گیاهی، مانند نخل و نارگیل نیز وجود دارد.
تحقیقات منتشر شده درمجله Nature به صورت خلاصه در یک ویدئو که کانال رسمی موسسه تحقیقات پزشکی (بارسلونا، اسپانیا) در یوتیوب منتشر کرد، نمایش داده شده.
محصولاتی که به مبتلا شدن به سرطان متاستاز کمک می کنند (ویدئو)
20:45 08.12.2016 (بروز رسانی شده: 22:28 08.12.2016)
© Sputnik
/ اشتراک
دانشمندان مواد غذایی را که منجر به سرطان متاستاز می شوند را نام بردند