به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از تسنیم- محمود واعظی وزیر ارتباطات عصر امروز در نشست با طلاب مبلغ در فضای مجازی که در سالن کنفرانس مرکز پژوهشهای غدیر دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم برگزار شد، بابیان اینکه امکانی که کشور در اختیار مسئولان قرار داده باید در مسیر درست استفاده شود، اظهار داشت: وزارت ارتباطات در هیچ مأموریتی مسئولیت محتوایی ندارد و کارهایی که در حال حاضر در حوزه تولید محتوا انجام میشود، داوطلبانه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه تولید محتوای فاخر در کشور بهعنوان یک نهضت تولید محتوا باید عمومی شود، افزود: این کار چندین سال است که شروعشده و در این زمینه کارهایی صورت گرفته است از جمله 7 پروژه مهم اقتصاد مقاومتی داریم که یکی از آنها 10 برابرکردن تولید محتوا در برنامه ششم توسعه است؛ همچنین شورای فرهنگی اجتماعی کار دیگری است که در حوزه تولید محتوا صورت گرفته و دبیرخانه شورا در پژوهشگاه آی.سی.تی است.
وی بابیان اینکه باید تولید محتوا بازاری شود و در دسترس همگان قرار گیرد، گفت: تولید محتوا اساسِ کار وزارت ارتباطات است، بحث فیلترینگ هوشمند و صیانت اجتماعی، کار سنگینی بود که انجامشده و در این زمینه با 14 دانشگاه با مبلغ 110 میلیارد تومان قرارداد بستهایم.
واعظی بابیان اینکه در حال حاضر جنگ، جنگِ تکنولوژی است، خاطرنشان کرد: ممکن است مسئولان در یکسری روشها باهم اختلافنظر داشته باشند اما در رابطه باهدف با یکدیگر همعقیده هستیم ازاینرو باید توانایی خود را آنقدر بالا ببریم که به جنگ دشمن رفته و فیلترینگ هوشمند داشته باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه قبول نداریم که فعالیت تلگرام در کشور ادامه پیدا کند، گفت: ما باید شبکه اجتماعی بومی خود را داشته باشیم، این کار منطقی نیست و از نظر امنیتی هم درست نیست که اطلاعات 20 میلیون کاربر در خارج از خاک ایران ذخیره شود و آنها بتوانند روی این اطلاعات دخل و تصرف داشته باشند.
واعظی گفت: ما قبلاً وایبر، ویچت و شبکههای اجتماعی دیگر را داشتیم اما ظرف 24 ساعت 14 میلیون کاربر ایرانی به اپلیکیشن دیگر رفتند از همینرو باید به سمت بومیسازی شبکههای اجتماعی برویم.
محمود واعظی: باید به سمت بومیسازی شبکههای اجتماعی برویم
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / مراجعه به بانک تصاویر Встреча главы Минэнерго А. Новака и министра связи и информационных технологий Ирана М. Ваэзи
© Sputnik / Vladimir Astapkovich
/ اشتراک
ما باید شبکه اجتماعی بومی خود را داشته باشیم، این کار منطقی نیست و از نظر امنیتی هم درست نیست که اطلاعات ۲۰ میلیون کاربر در خارج از خاک ایران ذخیره شود.