هانس رایشهارت نماینده پارلمان باواریا از اتحاد اجتماعی مسیحی برای روزنامه روسی « ایزوستیا» در خصوص تشدید اقدامات امنیتی در آلمان و بازرسی تمام سازمان های اسلامی تعریف کرد.
نماینده پارلمان در این خصوص اعلام نمود: « حوادث آنسباخ، روتلینگن، وورتسبورگ و مونیخ نشان داد که باید بازرسی های دقیقی انجام شود و همه گونه اقدامات برای جلوگیری از تکرار جنایات گذشته به انجام برسند. ارگان های انتظامی و سرویس های امنیت، کنترل سازمان هایی را آغاز کردند که ممکن است با اسلام گرایان رادیکال در ارتباط باشند.
بدین ترتیب پلیس به بازرسی هایی ادامه می دهد که از 28 ماه ژوئیه در ساکسون در مساجد شهر هیلدسهایم و محله های مسلمان نشین سلفی آغاز شد که در ارتباط داشتن آنها با « دولت اسلامی» مظنون هستند.
به عقیده هانس رایشهارت، فقط تعطیل ساختارهای دینی رادیکال ها کافی نخواهد بود. باید به تأثیر روانی و کارهای روشنگری نیز توجه نمود. باید نظارت شدید بر تمام افرادی برقرار شود که بطور غیرقانونی وارد کشور می شوند.
نماینده پارلمان باواریا گفت: « می خواهم بر این نکته تأکید کنم که با وجود اوضاع متشنج، بحث های زیاد در این خصوص، باید جنایات را تقسیم بندی کرد. زیرا تمام عملیات جنایی بر اساس ناشکیبایی مذهبی صورت نگرفته است. ما می دانیم که چند روز قبل از حمله نوجوان 17 ساله به مسافران قطار در « وورتسبورگ»، او خبر کشته شدن دوست عزیزش در افغانستان را دریافت کرده بود. این ماجرا گواه آن است که باید به جنبه روانی این مسائل نیز توجه شود. مقامات باید تمام افرادی را که بطور غیرقانونی وارد کشور می شوند تحت نظارت شدید قرار بدهند».
بر خلاف سیاست مهاجرتی آنگلا مرکل ، بسیاری از نمایندگان مجالس منطقه ای خواهان تشدید کنترل بر ورود افراد به کشور شدند.
به عقیده کورینا هیرولد، نماینده حزب راست « آلترناتیو برای آلمان» در مجلس « تورین»، باید توجه خاصی نسبت به تمام افرادی مبذول شود که طی دو سال گذشته وارد کشور شدند. وی همچنین معتقد است که محدود کردن فعالیت سازمان های اسلامی در خاک آلمان حتی تا اخراج مسلمانان از کشور ضروری است.
اگر دولت واقعا خواهان مبارزه با رادیکال هاست، پس باید دست به اقدامات قاطعانه در خصوص واعظان افراطی بزند که بطور قانونی در کشور ما فعالیت می کنند. باید سازمان ها و باشگاه هایی که مشغول فعالیت سیاسی هستند تعطیل شوند. تمام کسانی که با افراط گرایان در ارتباط هستند باید از کشور اخراج شوند».
شایان ذکر است که در باواریا چند عملیات بزرگ رخ داد.
هجدهم ماه ژوئیه در نزدیکی « وورتسبورگ » مردی با تبر به مسافران قطار حمله کرد و چند نفر جراحات سنگینی برداشتند.
بعلاوه 22 ماه ژوئیه، در مرکز بزرگ تجاری « المپیا» در مونیخ، در نتیجه تیراندازی 9 نفر کشته و 35 نفر زخمی شدند. جوان 18 ساله شهروند ایرانی — آلمانی، بسوی مردم آتش گشود که هنوز انگیزه این کار او مشخص نشده است.
شب 25 ژوئیه در شهر «وانسباخ» باواریا، در نزدیکی محل برگزاری فستیوال موزیکال بمبی منفجر شد. در نتیجه انفجار یک نفر کشته شد- جوان 27 ساله ای از سوریه. رئیس پلیس باواریا، اعلام نمود که انفجار در «وانسباخ» توسط مردی انجام شد که درخواست او برای دریافت پناهندگی رد شده بود.