مزه آب مریخ

© Photo / NASAدهانه مریخی
دهانه مریخی - اسپوتنیک ایران
اشتراک
سولفات و سدیم آب مریخی 20 بار بیشتر از آب زمینی بوده است.

متخصصان دانشگاه آزاد و دانشگاه  « لستر» بریتانیا توانستند  ثابت کنند که در  دهانه «  هیلا» مدت طولانی  آب وجود داشته است.  جزئیات این  کار علمی در مقاله ای  در مجله Meteoritics & Planetary Science, منتشره شده است.

برای تعیین  ترکیب مواد ، متخصصان به  بررسی اطلاعات ارسالی  مریخنورد « کریوسیتی» پرداختند.  با انجام تحقیقات ، متخصصان به این نتیجه رسیدند که اثرات مواد معدنی  که اکنون در مریخ شکل گرفته است  نتیجه  بخار شدن آب  از دریاچه های باستانی است.

دفتر مطبوعاتی  دانشگاه «  لستر» با استناد به سخنان پروفسور  جون  بریجس اعلام کرد: «  مزه این آب  بسیار بد بوده، زیرا  سولفات  و سدیم آن 20 بار بیشتر  از آب توی بطری بوده است».  نتایج  دریافتی گواه جدیدی  در این خصوص است که  آب دهانه  « هیلا» از  تاریخ  غنی و طولانی برخوردار است.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала