کارشناسان سازمان دفاع از حقوق مصرف کنندگان — Foodwatch — در شکلات « کیندر» ماده ای را کشف کردند که می تواند موجب بیماری های سرطانی بشود.
به نوشته سایت « ار.تی» انگلیسی زبان، منظور روغن معطر MOAH است که وجود آن در شکلات می تواند تأثیر منفی بر سلامتی مصرف کننده بگذارد.
از اینرو، سازمان فوق الذکر از تولید کنندگان این شکلات خواست محصول خود را از قفسه مغازه ها جمع کنند، اما این درخواست نادیده گرفته شد.
جون هیگ نماینده سازمان Foodwatch گفت: « تولید کننده شدیدا اهمال کاری می کند و به جای اینکه شکلات های خطرناک را از قفسه های مغازه ها خارج کند و به مصرف کنندگان هشدار بدهد، اعلام کرد که توافق مطابق با قانون انجام شده است».
احتمالا ماده مضر از کاغذی به شکلات نفوذ می کنند که رنگ آن حاوی روغن خطرناک است.