پژوهشگران از دانشگاه « تمپل» روش جدید درست کردن شکلات با مقدار کم چربی را طراحی کردند. بدین منظور از میدان الکتریکی استفاده می کنند که در امتداد جهت جریان شکلات مایع قرار دارد. مقاله آنها در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences به چاپ رسیده است.
یکی از مهمترین مسائل درست کردن شکلات کم چربی با گرفتگی لوله های خط تولید کارخانه مرتبط است. متخصصان سعی کردند این مسأله را به کمک میدان الکتریکی رفع کنند که باعث می شود ذرات سفت کاکائو بصورت زنجیره های کوتاه کروی شکل و دیگر اشکال مایع گروهبندی شوند. بدین ترتیب می توان سطح چربی شکلات را به حداقل رساند که برای سرعت نرمال جریان شکلات در لوله ها ضروری است.
می توان غلظت چربی در شکلات را تا 10 درصد کاهش داد. متخصصان امیدوارند که روش اختراعی آنها تولید شکلات بی چربی را ممکن سازد که خوشمزه باشد و تأثیر منفی آن بر سیستم قلب و عروق انسان کمتر شود.