چای و قهوه داغ سرطان زا

© Fotolia / Belokoni Dmitriاستکان چای
استکان چای - اسپوتنیک ایران
اشتراک
دمای خطرناک برای نوشابه 65 درجه سانتیگراد است.

به گزارش  نشریه « ایندپندنت»، موسسه بین المللی  مطالعه سرطان  وابسته به  سازمان  جهانی بهداشت  مصرف نوشابه های زیاده از حد  داغ  (مانند چای و قهوه)  را  دلیل احتمالی  بروز سرطان  مری  نامید. همانا داغ بودن چای و یا قهوه و نه  خود این نوشابه ها می توانند  سرطان زا باشد.

کریستوفر وایلد  رئیس  موسسه  بین المللی  مطالعه سرطان  گفت: «  نتایج گواه آن است  که مصرف  نوشابه های زیاده از حد داغ  دلیل احتمالی  سرطان مری  است».

دمای خطرناک برای نوشابه  65 درجه سانتیگراد است.  مصرف نوشابه  های زیر این دما  برای انسان بی خطر است و بالاتر از آن  می تواند  خطر ابتلا به سرطان مری  را در برداشته باشد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала