به گزارش روزنامه «گاردین» پزشکان دانشگاه گلازگو بریتانیا به این نتیجه رسیدند که استفاده زیاده از حد از گوشت قرمز باعث پیر شدن سریع تر بدن انسان می شود. استفاده زیاد از گوشت قرمز مقدار فسفر در خون را افزایش می دهد و افزایش آن در بدن بنوبه خود باعث تسریع پیری بیولوژیکی و بروز مشکلات جسمی در وهله اول بیماری کبد می شود.
متخصصان بر رژیم غذایی و تندرستی ساکنان در محله های فقیر نشین شهر « گلازگو» بریتانیا نظارت کردند. رژیم غذایی ناسالم و مقدار زیاد گوشت قرمز در تغذیه ساکنان را با تسریع پیری بخشی از ساکنان این محله مربوط دانستند.