به گزارش سایت Mashable.com جنیفر لودال آمریکایی سعی کرد در جریان یک آزمایش، معلوم کند غذای شبکه رستوران های مک دونالد را برای چه مدت می توان نگه داشت. بدین منظور او « Happy meal» خود را طی 6 سال در اداره نگه داشت.
پس از پایان این مدت، تکه های مرغ و سیب زمینی های سرخ شده هنوز تازه به نظر می رسیدند.
وی در شبکه« فیس بوک» نوشت که این ساندویچ و سیب زمینی سرخ شده، فاسد نشده است و کپک نزده است و فقط بوی مقوا می دهد.
وی با توجه به نتیجه این آزمایش نوشت:« در غذاهای مک دونالد مقدار زیادی مواد شیمیایی وجود دارد. جعبه غذا زودتر از خود غذا فاسد شد. چندش آور است».