حمايت از ايجاد و تقويت زيرساختهاي علمي، فناوري و نوآوري هدفمندسازي، و همچنین هدايت و توسعه پژوهشهاي کاربردي، تقاضا محور و مأموريت گرا و كمك به تجاريسازي نتايج آنها از جمله مسئولیت هایی است که بر عهده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گذاشته شده است.
ستاد توسعه فناوری و صنايع دانشبنيان هوایی و هوانوردی بهعنوان يكي از ستادهاي فناوري هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور با مسئولیت جناب آقای دکتر منوچهر منطقی، وظیفه سیاست گذاری اجرایی، راهبری، هماهنگي و ايجاد ارتباطات بين دستگاهي لازم براي گسترش فناوري و صنايع دانشبنيان در حوزه هوایی و هوانوردی را بر عهده دارد.
دکتر منطقی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین بسترهای لازم شرکتهای فعال در صنعت هوایی و هوانوردی، ایجاد زیرساختهای مورد نیاز جهت تست و آزمون بخشهای مختلف طراحی، تولید و تعمیر و نگهداری به منظور دستیابی به محصولاتی با استانداردهای بینالمللی میباشد، بیان نمود گستردگی حوزه فعالیتهای صنعت هوایی، موجب پیدایش طیف وسیعی از تستها و آزمونهای هوایی در سطح آزمون قطعات، سامانهها و سیستمها میشود. در حال حاضر در کشور آزمایشگاههای دانشگاهی و صنعتی در سطح تست قطعات به صورت جامعی به فعالیت میپردازند. با این حال، تاسیس تمامی آزمایشگاههای مورد نیاز جهت طراحی و تولید محصولاتی نظیر هواپیمای تجاری و بالگرد از لحاظ امکانسنجی، اقتصادی نمیباشد. لذا، جهت برخورداری از شبکهای جامع از آزمایشگاههای هوایی و جهت انتقال دانش، نیاز به همکاریهای ملی و بینالمللی به صورت توأمان وجود دارد. از جمله بزرگترین و قدیمیترین مراکز تحقیقات طراحی هواپیما و موتور هواپیما در کشور روسیه (ساگی) است که دارای بالاترین سطح در جهان است و حتی کشورهای غربی در طراحی محصول خود از آزمایشگاههای این مجموعه استفاده میکنند. در این سفر مقدمات استفاده از این مجموعه در طراحی محصول جدید و ارتقای محصولات فعلی فراهم گردید.