تولیده کننده ژاپنی « سانتوری» به مطالعه «رفتار» ویسکی در فضا خواهد پرداخت. این کمپانی سه نوع نوشابه 10 و 18 و 21 ساله را به فضا ارسال خواهد کرد تا در آنجا به مطالعه تغییر مزه آنها در شرایط بی وزنی بپردازند.
ارسال ویسکی به فضا در ماه اوت انجام خواهد شد و این ویسکی حدود 2 سال در مدار زمین قرار خواهد داشت و پس از بازگشت مزهسنج ها مزه ویسکی «زمینی» و « فضایی» را با هم مقایسه خواهند کرد. فرض می شود که بی وزنی و دمای یکسان در ایستگاه بین المللی فضایی باعث لطیف تر شدن مزه ویسکی شود. این آزمایش در مدول ژاپنی « کیبو» تحت حمایت آژانس تحقیقات فضایی ژاپن انجام خواهد شد.