تشکیل سیارات فراخورشیدی بر طبق پارامترهای گوناگون نزدیک به زمین در تمام طول موجودیت کهکشان راه شیری جریان داشته است. از نظر تئوری امکان وجود « حیات» در چنین سیاراتی وجود دارد.
متخصصان دانشگاه « آرخوس» دانمارک پس از انجام تحقیقات با کمک تازه ترین آنالیزهای آسترو لرزه ای به این نتیجه رسیدند. با کمک این گونه تجزیه و تحلیل بطور دقیق می توان سن و دیگر پارامترهای مهم اجسام فضایی را تعیین کرد.
یکی از مهمترین مسائلی که رشته آستروفیزیک به آن می پردازد تعیین « حیات» در دیگر سیارات است. برای دریافت پاسخ به این سوال باید معلوم شود چند سیاره شبیه زمین در گیتی وجود دارد و در چه زمانی شکل گرفته اند. اما تعیین سن اجسام فضایی فوق العاده دشوار است. متخصصان دانمارکی توانستند با روش نامبرده، سن، وزن و فاصله تقریبی 33 خورشید دیگر شبیه خورشید زمین ما را مشخص سازند. هر یک از آنها از سیستم سیاره ای خاص خود برخوردار است و اکثر آنها قدیمی تر از خورشید ما هستند. تمام این سیستم های خورشیدی سیاراتی شبیه زمین دارند.
روشی که در این تجزیه و تحلیل ها بکار گرفته شده شبیه روش زلزله نگاری زمین است که در رابطه با ستارگان شباهت زیادی به نواختن ساز موسیقی دارد. فرکانس و قدرت نوسانات با قدمت و ترکیب شیمیایی و شعاع و حجم پرتوهای ستاره مرتبط است.
تمام 33 ستاره که مورد تحقیق قرار گرفتند در بخش کوچکی از آسمان پرستاره در نزدیکی صورت فلکی « قو» در فاصله از 100 تا 1600 سال نوری از خورشید ما قرار دارند. سیارات این سیستم در شعاعی از 0,3 تا 15 زمینی قرار دارند.