مودی این عکس را در فیس بوک و توییتر که رسما در چین مسدود هستند و همچنین شبکه اجتماعی چینی Weibo منتشر کرد. نخست وزیر هند مدتها است که در شبکه های اجتماعی فعال است اما چنین کار خودانگیخته ای برای مقام عالی رتبه چینی یک پدیده بسیار نادر است چون زندگی خصوصی مقامات این کشور و حتی روز دقیق تولد آنها جزو اسرار دولتی محسوب می شود. هیچکدام ازمقامات حزب کمونیست چین دارای حساب کاربری رسمی حتی در شبکه اجتماعی Weibo نیست.
It's selfie time! Thanks Premier Li. pic.twitter.com/DSCTszSnq3
— Narendra Modi (@narendramodi) 15 мая 2015
بازدید مودی از مغولستان نیز ثابت می کند که نخست وزیر هند دیپلماسی جدید سلفی را ابداع کرده و آنرا با تحرک در زندگی دنبال می کند. عکس های سلفی جدید نارندرا مودی اینبار با تساخیاگین البگ دورج، رئیس جمهور مغولستان در توییتر ظاهر شدند.
President @elbegdorj and I say hello! pic.twitter.com/pOLjONQRIB
— Narendra Modi (@narendramodi) 17 мая 2015
نارندرا مودی سال گذشته در جریان بازدید خود ازاتریش با تونی ابوت، نخست وزیر استرالیا عکس سلفی گرفت.
With my friend @TonyAbbottMHR at the MCG. pic.twitter.com/mprgKYPuxG
— Narendra Modi (@narendramodi) 18 ноября 2014
نارندرا مودی از همان زمان مبارزات انتخاباتی برای ورد به پارلمان پایتخت هند در فوریه سال گذشته از محسنات شبکه های اجتماعی برای پیشبرد سیاست خود استفاده کرده است. در آن زمان غرفه های ویژه ای در دهلی نو نصب شدند تا هرکس بتواند با تصویر مودی عکس سلفی بگیرد. عکس های گرفته شده سپس از طریق پست الکترونیکی و پیامک "اس ام اس" برای افراد گوناگون ارسال می شدند. کمپین "سلفی با مودی" در کشور دارای بیش از 200 میلیون کاربر در اینترنت کمپین موفقی از آب در آمد و طی ده روز بیش از 70 هزار عکس سلفی در هند گرفته شد. حزب تحت رهبری مودی در آن زمان توانست 32 کرسی از 70 کرسی پارلمان دهلی نو را به دست آورده و از تمام احزاب دیگر جلو بزند.
Bollywood singer @shibanikashyap clicked her #SELFIEwithMODI in #Delhi. You too get your #Selfie clicked. pic.twitter.com/GBhR2PPyft
— selfiewithmodi (@SELFIEwithMODI) 3 февраля 2015