کابوس روسی در انتظار نیروهای مسلح اوکراین

چه سرنوشتی در انتظار هواپیماهای اف-16 آمریکایی در اوکراین خواهد بود؟
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، دراگو بوسنیک، کارشناس نظامی در مقاله ای برای "InfoBRICS" نوشت که پایگاه های هوایی جدید نیروهای مسلح اوکراین با هواپیماهای اف-16 آمریکایی بلافاصله به هدف ارتش روسیه تبدیل خواهند شد.
این احتمال وجود دارد که نیروهای مساح کی‌یف از پایگاه‌های جدید برای میزبانی هواپیماهای F-16 دریافتی از لهستان و رومانی همراه با فرودگاه‌های لفوف، اودسا و نیکولایف استفاده کنند.
این متخصص با اشاره به اینکه پایگاه های هوایی جدید برای جنگنده آمریکایی بلافاصله توسط نیروهای روسی منهدم خواهند شد، تاکید کرد که اف-16 به سلاحی تبدیل نخواهد شد که اوکراین را نجات دهد،بلکه این هواپیما به دلیل هزینه های عملیاتی بسیار بالا و فرآیند طولانی نگهداری به "کابوس لجستیکی" برای نیروهای مسلح اوکراین تبدیل خواهد شد.
دانمارک و هلند اولین کشورهایی بودند که با ارسال جنگنده های F-16 به کی‌یف موافقت کردند. کاخ سفید تأیید کرده است که اوکراین پس از تکمیل آموزش خلبانانش، هواپیماهای جنگی را از کشورهای ثالث دریافت خواهد کرد. هلند امیدوار است اولین جنگنده F-16 را در سال 2024 به کی‌یف منتقل کند.
منابع مطلع اطلاع دادند که در سیستم های جنگ الکترونیک روسیه درگیر در منطقه عملیات ویژه، تنظیمات برای سرکوب ایستگاه های راداری جنگنده های F-16 بهینه شده است.
اعتراف سخنگوی پنتاگون به اشتباه خود هنگام صحبت در مورد ارسال هواپیما به اوکراین
فدراسیون روسیه پیشتر یادداشتی در خصوص ارسال سلاح به اوکراین برای کشورهای ناتو ارسال کرده بود. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد هر محموله ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد، هدف قانونی روسیه خواهد بود. وزارت امور خارجه اعلام کرد که کشورهای ناتو با ارسال سلاح به اوکراین "با آتش بازی می کنند". دمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه خاطرنشان کرد که پمپاژ اوکراین با تسلیحات از سوی غرب، نه تنها به موفقیت مذاکرات روسیه و اوکراین کمک نمی کند، بلکه تأثیر منفی بر این روند خواهد گذاشت.
دمیتری پسکوف، سخنگوی رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که مسکو به دقت هرگونه اظهارات در مورد ضدحمله آتی را زیر نظر دارد و هنگام برنامه ریزی عملیات ویژه آنها را در نظر می گیرد.
در 24 فوریه، چین یک طرح 12 ماده ای برای حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه در اوکراین ارائه کرد. پیشنهادات اصلی پکن از سرگیری مذاکرات صلح و توقف درگیری ها بود. چین از طرفین خواست تا به حاکمیت همه کشورها با رعایت منشور سازمان ملل احترام بگذارند و ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارند.
همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد، وزارت امور خارجه آمریکا باید به این نکته توجه کند که سلاح های عرضه شده به اوکراین، سر از بازار سیاه و نه تنها در اروپا، بلکه در سایر قاره ها درآورده است.
گفتنی است، پیشتر، گرینوالد، روزنامه نگار آمریکایی که با ادوارد اسنودن افشاگر اطلاعاتی آمریکا همکاری می کرد، در پادکستی در توئیتر نوشت که تسلیحات، از جمله آنهایی که در دست نئونازی‌های اوکراینی است، از طریق بازار سیاه در سراسر اروپا و خاورمیانه پخش خواهد شد. مانند هر جنگ دیگر ایالات متحده، احتمالاً زمان نشان خواهد داد که ما علیه گروه‌هایی که به سلاح‌های "از دست رفته" خودمان در این درگیری مسلح شده‌اند، وارد جنگ خواهیم شد".
بحث و گفتگو