به گزارش اسپوتنیک، تد گالن کارپنتر کارمند ارشد مسائل امنیتی انستیتوی کاتون در مقاله ای برای نشریه 19FortyFive اعلام کرد که موفقیت های نظامیان روسی در جریان عملیات ویژه نظامی ثبات کرده اند که ولادیمیر زلنسکی نخواهد توانست کشورش را به مرزهای 1991 برگرداند.
وی تاکید کرد: "ضد حمله به شدت لنگان کنونی اوکراین – آخرین اثبات کننده این مهم است که امیدهای ناتو برای پیروزی و بازگشت مناطق از دست رفته، توهم می باشند".
به گفته این کارشناس، حجم بسیار زیاد تسلیحات به روسیه این اجازه را داد تا در خطوط مقدم به توفیقاتی دست یابد که تمامی تلاش ها برای ضد حمله را بی حاصل نمایند.
کارپنتر معتقد است: "اگر عملیات های تهاجمی ادامه یابند، پیروزی مسکو محتمل ترین نتیجه آن خواهد بود".
وی این احتمال را مطرح کرد که کشورهای غربی در شرایط کنونی می توانند درمورد دستیابی به صلح طبق سناریوی کره صحبت به میان آورند. با این وجود، حتی در این صورت نیز مقامات کی یف مجبور به چشم پوشی بر کریمه و موافقت با تبدیل شدن به کشوری بی طرف خواهد بود.
ضد حمله اوکراین در مسیرهای زاپاروژیه ، یوژنو دونتسک و آرتیوموفسک در 4 ژوئن آغاز شد. کی یف تیپ های آموزش دیده توسط ناتو مجهز به فناوری غربی، از جمله تانک های معروف لئوپارد، اعزام کرد. سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه در 11 ژوئیه اعلام کرد، دشمن در هیچ یک از جهت ها به اهداف خود نرسید و تلفات آن از 26 هزار سرباز و افسر، 1244 تانک و هزاران تجهیزات دیگر، 21 هواپیما و 6 هلیکوپتر فراتر رفت. در میان تلفات و خسارات 17 تانک لئوپارد، 5 تانک چرخدار AMX فرانسوی و 12 خودروی رزمی پیاده نظام بردلی آمریکایی، 43 هویتزر M777 و 46 اسلحه خودکششی از لهستان، ایالات متحده آمریکا و فرانسه بود. فیلم بلند شدن دود از تانک سوخته لئوپارد در میدان نبرد بازتاب بزرگی در غرب داشت. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در 21 ژوئیه اعلام کرد، "حداقل تا کنون" هیچ نتیجه ای برای سربازان اوکراینی وجود ندارد و متصدیان غربی "به وضوح" از روند "ضد حمله" ناامید شده اند.