بزرگترین تهدید برای موجودیت بشر از زبان کارشناس آمریکایی

کارشناس: این سازمان شایسته لقب "سازمان جنایتکار" است و از سال 1997 به یک "غول ژئوپلیتیک" تبدیل شده است که می خواهد تمام جهان را تحت سلطه خود درآورد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، آلفرد دی زایاس، کارشناس مستقل سابق شورای حقوق بشر سازمان ملل، در مقاله ای برای گلوبال تایمز نوشت که اتحاد آتلانتیک شمالی بزرگترین تهدید برای موجودیت بشر است.
وی در ادامه افزود: "از زمانی که نیروهای ناتو از دهه 1990 مرتکب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت شده اند، امروزه مهم است که جامعه جهانی ناتو را به عنوان تهدیدی برای صلح و امنیت بشر بشناسد. تحریکات مکرر این اتحادیه بزرگترین تهدید را برای بقای ما به عنوان یک گونه از موجودات روی زمین ایجاد می کند".
این کارشناس خاطرنشان کرد: "این سازمان شایسته لقب "سازمان جنایتکار" است و از سال 1997 به یک "غول ژئوپلیتیک" تبدیل شده است که می خواهد تمام جهان را تحت سلطه خود درآورد.
نگاه ویژه اسپوتنیک
بازی بی‌پایان ناتو با اوکراین
هر دادگاهی که دارای صلاحیت مناسب باشد، می تواند پرسنل نظامی ناتو را طبق قوانین مختلفی که برسمیت شناخته شده‌اند، محاکمه کند.
این امر به دلیل وجود اسناد نقض متعدد توسط نمایندگان نیروهای اتحاد کنوانسیون لاهه و ژنو امکان پذیر است".
سازمان پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو در ۴ آوریل ۱۹۴۹ میلادی با هدف دفاع جمعی در واشینگتن، دی.سی. پایه‌گذاری شد و بزرگ‌ترین پیمان نظامی در جهان است که ۳۱ کشور در آن عضویت دارند.قلب پیمان ناتو مادهٔ ۵ آن است که در آن کشورهای امضاکننده توافق کرده‌اند حمله نظامی علیه یک یا چند کشور عضو را به عنوان حمله به تمامی کشورهای عضو تلقی کنند و به مقابله آن برخیزند.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: کشورهای ناتو از تروریسم هسته‌ای حمایت می‌کنند
مطابق ماده ۱۴ و پایانی این پیمان، متون انگلیسی و فرانسوی آن هر دو معتبر هستند، پیمان نزد دولت ایالات متحده آمریکا سپرده می‌شود و مطابق وظیفه دولت ایالات متحده نیز نسخه‌های مورد تأیید آن را برای دولت‌های امضاکننده پیمان می‌فرستد. این پیمان در حال حاضر بزرگ‌ترین پیمان نظامی در جهان است و با پیوستن مونته‌نگرو در سال ۲۰۱۷،مقدونیه شمالی در ۲۷ مارس ۲۰۲۰ و فنلاند در ۴ آوریل ۲۰۲۳، این پیمان به ۳۱ عضو رسید.
پیمان واشینگتن که بعدها به پیمان آتلانتیک شمالی شناخته شد پس از مذاکراتی که از ژوئیه ۱۹۴۸ در واشینگتن آغاز شده بود در ۴ آوریل ۱۹۴۹ میان ایالات متحده آمریکا، اعضای پیمان بروکسل (بریتانیا، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ) و دیگر کشورهای بلوک سرمایه‌داری که به این پیمان دعوت شده بودند (کانادا، دانمارک، ایسلند، ایتالیا، نروژ و پرتغال) به امضا رسید.
پیش از آن سنای آمریکا در پاسخ به دخالت شوروی در کودتای چکسلواکی با تصویب قطعنامه واندنبرگ-کنالی در ۱۱ ژوئن ۱۹۴۸ به دولت آمریکا اجازه پذیرفتن تعهداتی در خارج از مرزهای آمریکا را داده بود. شوروی در پاسخ به ناتو پیمان ورشو را تشکیل داد.
بحث و گفتگو