به گزارش اسپوتنیک، بایدن در کنفرانس مطبوعاتی مشترک پس از مذاکرات با زلنسکی در واشنگتن گفت: "ما این موضوع را با رئیس جمهور (زلنسکی) بحث نکرده ایم، اما پاتریوت را به عنوان یک سیستم تسلیحاتی دفاعی در نظر می گیریم. این یک سیستم دفاعی است و تشدید تنش را به همراه ندارد و ماهیت دفاعی دارد."
اوایل چهارشنبه، ایالات متحده اعطای بسته کمک نظامی جدید 1.85 میلیارد دلاری به اوکراین را اعلام کرد. بسته کمکی جدید، از جمله، شامل یک گردان آتشبار از سامانههای دفاع هوایی پاتریوت است که کی یف قبلاً درخواست کرده بود. به گفته آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، با اعطای این بسته، مجموع کمک های نظامی که آمریکا در دوره دولت فعلی واشنگتن به کی یف اختصاص داده است، 21.9 میلیارد دلار خواهد بود.
روسیه پیش از این به دلیل ارسال تسلیحات به اوکراین یادداشتی برای کشورهای ناتو ارسال کرده بود. سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که هر محموله ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد به یک هدف قانونی برای روسیه تبدیل خواهد شد. وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه اعلام کرد که کشورهای ناتو با ارسال سلاح به اوکراین "با آتش بازی می کنند". دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور فدراسیون روسیه خاطرنشان کرد که پمپاژ اوکراین با تسلیحات از غرب به موفقیت مذاکرات روسیه و اوکراین کمک نمی کند و تأثیر منفی خواهد داشت.