به گزارش اسپوتنیک، ایرینا پیساروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: افراد مبتلا به بیماری های متابولیک، بیماری های دستگاه دفع و همچنین کسانی که مشکلات کلسترول و سیستم قلبی عروقی دارند نباید گوشت بخورند.
گوشت قرمز برای افرادی که بیماری های متابولیک دارند توصیه نمی شود. زیرا محصولی با پروتئین بالا است. اگر کلیه ها خوب کار نکنند و نتوانند اسید اوریک را دفع کنند، این امر می تواند بر بدن تأثیر منفی بگذارد. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری های سیستم دفع، کلیه ها باید مراقب باشند و رژیم غذایی خود را کنترل کنند.
وی افزود که برای برخی بیماری ها فقط برخی از انواع گوشت ممنوعیت وجود دارد. به عنوان مثال، بیمار با کلسترول بالا یا مشکلات سیستم قلبی عروقی، نباید گوشت های چرب مصرف کنید.
پیش از این، تاتیانا فیلیپووا، متخصص تغذیه و غدد درون ریز گفته بود که چه غذاهایی می توانند باعث ایجاد سرطان شوند. وی تاکید کرد که استفاده مکرر از برخی مواد غذایی می تواند باعث بروز بیماری های مختلف از جمله سرطان روده و معده شود.