به گزارش اسپوتنیک، آنتونینا استارودوبوا، متخصص تغذیه ارشد در روسیه در گزارشی به مناسبت
روز جهانی بستنی در 10 ژوئن می نویسد: "هنگام انتخاب بستنی، ما اغلب تنها بر اساس ترجیحات طعمی خود هدایت می شویم، اما در عین حال، من همچنان توصیه می کنم به ترکیب مواد تشکیل دهنده، ارزش غذایی و محتوای کالری یک وعده بستنی توجه کنید. بهتر است برای برای بزرگسالان محصولی با چربی و شکر کم انتخاب کنند مثلا بستنی شیری با افزودن پوره میوه یا توت و همچنین به کودکان می توان هم بستنی با شیر ارائه کرد.
در هر صورت باید در نظر داشت که این مطمئناً یک غذای لذیذ، یک دسر است و نه یک محصول غذایی برای هر روز می باشد. بنابراین، برای یک فرد سالم با وزن طبیعی، بهتر است خود را به یک یا دو وعده بستنی در هفته محدود کنید.