مواد غذایی که به سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می‌کنند

یک متخصص تغذیه از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی کمک کننده در درمان حالت تهوع نام برد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از Eat This, Not That!، مولی همبری، متخصص تغذیه، از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی نام برد که فرد را از حالت تهوع نجات داده و در مقابله با سوء هاضمه به او کمک می‌کنند.
همبری تصریح کرد که قرص‌ها، آدامس‌ها، آب نبات‌ها، نوشیدنی‌های طعم دار، چای، تنتور و مکمل‌های زنجبیل حالت تهوع ناشی از بهبودی پس از جراحی، بارداری، شیمی درمانی، بیماری حرکت و سوء هاضمه را سرکوب می‌کنند.
مواد غذایی که باعث افزایش قند خون می شوند
طبق گفته این کارشناس تغذیه، در مقام دوم از نظر اثربخشی موز قرار دارد. این میوه همراه با مقدار کمی برنج و سس سیب، هضم غذا را بهبود می‌بخشد و یک روش عالی برای مقابله با حالت تهوع، درد شکم، اسهال و استفراغ است.
نان تست، آب گوشت بدون نمک و ادویه، بستنی میوه‌ای و چوب شور نیز به گفته این متخصص تغذیه به مقابله با حملات تهوع همراه با سوء هاضمه کمک می‌کنند.
بحث و گفتگو