به گزارش اسپوتنیک به نقل از Eat This, Not That!، مولی همبری، متخصص تغذیه، از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی نام برد که فرد را از حالت تهوع نجات داده و در مقابله با سوء هاضمه به او کمک میکنند.
همبری تصریح کرد که قرصها، آدامسها، آب نباتها، نوشیدنیهای طعم دار، چای، تنتور و مکملهای زنجبیل حالت تهوع ناشی از بهبودی پس از جراحی، بارداری، شیمی درمانی، بیماری حرکت و سوء هاضمه را سرکوب میکنند.
طبق گفته این کارشناس تغذیه، در مقام دوم از نظر اثربخشی موز قرار دارد. این میوه همراه با مقدار کمی برنج و سس سیب، هضم غذا را بهبود میبخشد و یک روش عالی برای مقابله با حالت تهوع، درد شکم، اسهال و استفراغ است.
نان تست، آب گوشت بدون نمک و ادویه، بستنی میوهای و چوب شور نیز به گفته این متخصص تغذیه به مقابله با حملات تهوع همراه با سوء هاضمه کمک میکنند.