به گزارش اسپوتنیک، دکتر اولگا درویانکو، متخصص غدد، در مورد اینکه سوء مصرف بیکن هشدار می دهد.
به گفته این متخصص، مقدار زیادی بیکن منبع دریافت بیش از حد چربی های اشباع شده و چربی های ترانس است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.
وی در ادامه گفت: "طبق توصیه های سازمان بهداشن جهانی، چربی ها باید 15 تا 35 درصد از کالری دریافتی روزانه را تشکیل دهند. چربی های اشباع، که شامل بیکن می شود، باید کمتر از 10٪ از کل کالری را تشکیل دهند."
وی توصیه کرد که چربی های نیمه اشباع را که در ماهی های دریایی یافت می شود، انتخاب کنید. با این حال، دکتر تاکید کرد که این کار ارزش نخوردن کامل بیکن را ندارد.
او گفت: " یک تکه بیکن برای صبحانه تأثیر قابل توجهی بر سلامتی نخواهد داشت، اما از خوردن بیکن سرخ شده به طور منظم باید خودداری شود."