به گزارش اسپوتنیک، النا سولوماتینا، متخصص تغذیه در مصاحبه با شبکه "مسکو24" اظهار داشت که غذاهای حاوی چربیهای ترانس و مقادیر بالای قند بر فشار خون تأثیر میگذارند که این موضوع به نوبه خود باعث افزایش سطح کلسترول و خطر ابتلا به زوال عقل میشوند.
به گفته این متخصص تغذیه، فست فود، سوسیس، بیکن و نان سفید باعث افزایش غلظت قند شده و تأثیر منفی بر پانکراس، افزایش فشار خون و سطح کلسترول دارند. در نتیجه استفاده از موارد فوق، پلاکهای آترواسکلروتیک در بدن ایجاد شده که در گردش خون اختلال ایجاد میکنند.
سولوماتینا در تشریح این موضوع بیان داشت: در نتیجه استفاده از مواد غذایی فوق، فشار افزایش مییابد و این موضوع به دیواره رگهای خونی آسیب بیشتری وارد میکند، به ترتیب رگها از بین می روند و نمیتوانند اکسیژن و گلوکز را به مغز منتقل کنند. مغز شروع به گرسنگی میکند، مرگ سلولهای مغزی آغاز شده و زوال عقل حاصل میشود.