https://spnfa.ir/20231121/اطلاعات-اسرائیل-به-نتانیاهو-درباره-حمله-احتمالی-حماس-و-ایران-هشدار-داده-بود-18723302.html
اطلاعات اسرائیل به نتانیاهو درباره حمله احتمالی حماس و ایران هشدار داده بود
اطلاعات اسرائیل به نتانیاهو درباره حمله احتمالی حماس و ایران هشدار داده بود
اسپوتنیک ایران
رئیس واحد تحقیقات اطلاعات نظامی اسرائیل، در نامههای مارس و ژوئیه به بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل هضدار داده بود که بحران سیاسی اجتماعی بر سر اصلاحات... 21.11.2023, اسپوتنیک ایران
2023-11-21T20:11+0330
2023-11-21T20:11+0330
2023-11-21T20:11+0330
ایران
اسرائیل
تنش بین اسرائیل و فلسطین
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e4/0b/17/7190324_0:206:2906:1841_1920x0_80_0_0_65797f88e9c1edda59942a9545d97c2a.jpg
به گزارش اسپوتنیک، نشریه هاآرتص در مطلبی نوشت، ژنرال آمیت سار به نخست وزیر اسرائیل نوشت که همه بازیگران سیستم منطقه نشان میدهند که اسرائیل در "بحرانی بیسابقهای است که انسجام آن را تهدید میکند و آن را برای دشمنان اصلی خود - ایران، حزبالله و حماس" ضعیف میکند.در بخشی از این نامه که این نشریه منتشر کرده، می آید:" این فرصت برای ایجاد یک طوفان کامل، یک بحران داخلی، تشدید گسترده تنش در محور فلسطین و چالش هایی از دیگر مناطق که می تواند فشار چند بعدی دائمی ایجاد کند، شناسایی شد. درک ما این است که این تصور زیربنای انگیزه بالای فعلی حماس برای انجام حملات از شمال است و همچنین ایران را تشویق می کند تا تلاش های نیابتی خود را برای حمله به اسرائیل تشدید کند. بازیگران ایران، حزبالله، حماس و جهاد اسلامی فکر میکنند که اسرائیل در ضعف خود میتواند توجه عمومی را به وضعیت امنیتی معطوف کند و در نتیجه آغازگر تشدید تنش باشد".دولت نتانیاهو هفتهها با اعتراضات بیسابقهای علیه اصلاحات اساسی او در سیستم حقوقی کشور مواجه شده است. به گفته سازماندهندگان تظاهرات، در برخی روزها تا نیم میلیون نفر در شهرهای اسرائیل به خیابانها آمدند که برای کشوری که جمعیت آن از ده میلیون نفر فراتر نمیرود، رقم بسیار قابل توجهی است. تظاهرات اغلب با درگیری با پلیس، دستگیری، مسدود کردن بزرگراه ها، مسیرهای حمل و نقل و حتی فرودگاه همراه بود.اسرائیل در 7 اکتبر مورد حمله موشکی بیسابقهای از سوی نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، نیروهای این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 نفر را به گروگان گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند.در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.در پایان ماه اکتبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد.شمار تلفات نوار غزه از آغاز حملات اسرائیل تاکنون از 13.3 هزار نفر فراتر رفته و بیش از 31 هزار نفر مجروح شده اند.به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.
ایران
اسرائیل
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e4/0b/17/7190324_89:0:2818:2047_1920x0_80_0_0_5d45750332efddfcb0adda00d3213ec1.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
ایران, اسرائیل, تنش بین اسرائیل و فلسطین
ایران, اسرائیل, تنش بین اسرائیل و فلسطین
اطلاعات اسرائیل به نتانیاهو درباره حمله احتمالی حماس و ایران هشدار داده بود
رئیس واحد تحقیقات اطلاعات نظامی اسرائیل، در نامههای مارس و ژوئیه به بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل هضدار داده بود که بحران سیاسی اجتماعی بر سر اصلاحات قضایی این کشور میتواند ایران، حزبالله و حماس را به اقدام نظامی علیه این کشور وادار کند.
به گزارش اسپوتنیک، نشریه هاآرتص در مطلبی نوشت، ژنرال آمیت سار به نخست وزیر اسرائیل نوشت که همه بازیگران سیستم منطقه نشان میدهند که اسرائیل در "بحرانی بیسابقهای است که انسجام آن را تهدید میکند و آن را برای دشمنان اصلی خود - ایران، حزبالله و حماس" ضعیف میکند.
در بخشی از این نامه که این نشریه منتشر کرده، می آید:" این فرصت برای ایجاد یک طوفان کامل، یک بحران داخلی، تشدید گسترده تنش در محور فلسطین و چالش هایی از دیگر مناطق که می تواند فشار چند بعدی دائمی ایجاد کند، شناسایی شد. درک ما این است که این تصور زیربنای انگیزه بالای فعلی حماس برای انجام حملات از شمال است و همچنین ایران را تشویق می کند تا تلاش های نیابتی خود را برای حمله به اسرائیل تشدید کند. بازیگران ایران، حزبالله، حماس و جهاد اسلامی فکر میکنند که اسرائیل در ضعف خود میتواند توجه عمومی را به وضعیت امنیتی معطوف کند و در نتیجه آغازگر تشدید تنش باشد".
دولت نتانیاهو هفتهها با اعتراضات بیسابقهای علیه اصلاحات اساسی او در سیستم حقوقی کشور مواجه شده است. به گفته سازماندهندگان تظاهرات، در برخی روزها تا نیم میلیون نفر در شهرهای اسرائیل به خیابانها آمدند که برای کشوری که جمعیت آن از ده میلیون نفر فراتر نمیرود، رقم بسیار قابل توجهی است. تظاهرات اغلب با درگیری با پلیس، دستگیری، مسدود کردن بزرگراه ها، مسیرهای حمل و نقل و حتی فرودگاه همراه بود.
اسرائیل در 7 اکتبر مورد حمله موشکی بیسابقهای از سوی نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، نیروهای این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 نفر را به گروگان گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
در پایان ماه اکتبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد.
شمار تلفات نوار غزه از آغاز حملات اسرائیل تاکنون از 13.3 هزار نفر فراتر رفته و بیش از 31 هزار نفر مجروح شده اند.
به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.