تعیین اولویت های اقتصادی اسرائیل در دوران جنگ در نوار غزه

© AP Photo / Ohad ZwigenbergИзраильские военные в Сдероте
Израильские военные в Сдероте - اسپوتنیک ایران  , 1920, 31.10.2023
اشتراک
نخست وزیر اسرائیل اهداف اقتصادی کشورش در رابطه با جنگ در نوار غزه را تعیین کرد.
به گزارش اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل روز سه شنبه در نشست کمیسیون وزرای امور اجتماعی و اقتصادی این کشور به ریاست بتسالل اسموتریچ وزیر دارایی شرکت کرد و اهداف اصلی مالی و اقتصادی دولت را در راستای ادامه جنگ تعیین و نمود و تاکید کرد که این جنگ هزینه بالایی را خواهد داشت.

نتانیاهو در این نشست اعلام کرد: "هدف اول ما – حفظ ساختار اقتصادی کلان اسرائیل است تا اقتصاد کار کند و فرو نریزد. هدف دوم – دادن امکان به ارتش اسرائیل و نیروهای امنیتی برای جنگیدن می باشد. این امر پول زیادی را می طلب که ما همه روزه آنرا هزینه می کنیم. هدف سوم – کاری کنیم که تعداد بی سابقه نیروهای ذخیره بسیج شده خسارتی نبینند".

در بین سایر اهداف تعیین شده، تلاش ها برای ارائه هزینه های جبرانی به شهروندان و شرکت هایی می باشد که از جنگ آسیب دیده اند. بعلاوه تامین ادامه فعالیت اقتصاد و توسعه آن بواسطه تشویق مصرف و اشتغال و نیز بازسازی شهرک های تخریب شده در مرز با نوار غزه از دیگر اولویت های دولت اسرائیل می باشند.
نتانیاهو افزود که تخصیص بودجه و کمک به شهروندان اسرائیل و اقتصاد صورت گرفته است و همچنین خاطر نشان کرد که هنوز کار های زیاد دیگری باقی مانده که می بایست انجام شوند.
 نیروی دریایی آمریکا  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 31.10.2023
فرماندهان سنتکام هدایت جنگ اسرائیل را به عهده گرفتند
دور جدیدی از رویارویی پس از حمله موشکی بی سابقه اسرائیل از سوی نوار غزه در صبح روز 7 اکتبر آغاز شد. پس از گلوله باران گسترده، نیروهای حماس وارد مناطق مرزی در جنوب کشور اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و افرادی را به گروگان گرفتند. شاخه نظامی جنبش، گردان های القسام، نام این عملیات را طوفان الاقصی اعلام کرد.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را در نوار غزه آغاز کردند. طی چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز را به دست گرفت و حملات هوایی علیه اهداف، از جمله غیرنظامیان، در محاصره را آغاز کرد. علاوه بر این، اسرائیل محاصره کامل غزه را اعلام کرد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت به حالت تعلیق درآمد.
تعداد قربانیان نوار غزه از هشت هزار نفر گذشت که نیمی از آنها کودک بودند و حدود 18 هزار نفر مجروح شدند. بیش از 1.4 هزار نفر در اسرائیل جان باختند. علاوه بر این، بر اساس برآوردهای مختلف، ممکن است حدود 250 نفر در اسارت حماس باشند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала