انتقادات در اسرائیل از مسئول بازگرداندن اسرا

© AP Photo / Ohad Zwigenbergنیروهای اسرائیلی در نزدیکی مرز با غزه
نیروهای اسرائیلی در نزدیکی مرز با غزه - اسپوتنیک ایران  , 1920, 22.10.2023
اشتراک
سرتیپ بازنشسته گال هیرش که به عنوان کمیسر برای امور شهروندان ربوده شده و مفقود اسرائیل منصوب شد، به طور فزاینده ای مورد انتقاد مقامات دفاعی به دلیل اقدامات جنجالی و ناتوانی در ایفای مؤثر نقش خود قرار گرفته است.
به گزارش اسپوتنیک، روزنامه هاآرتص به نقل از منابعی نوشت:" مقامات می گویند هیرش نمی تواند نقش خود را به طور مؤثر ایفا کند یا کمک قابل توجهی انجام دهد".
علاوه بر این، مقامات تعدادی از اقدامات جنجالی اخیر هیرش را محکوم کردند. به طور خاص، صحبت ما این است که هیرش در مرکز اولین عکس از اولین اسرائیلی‌هایی بود که روز شنبه از اسارت حماس بازگشته بودند و همچنین قبلاً برای توافقات اسلو بر سر سفرای اروپایی فریاد زده بود. ما در مورد توافقنامه هایی صحبت می کنیم که 30 سال پیش با هدف حل مناقشه فلسطین و اسرائیل منعقد شد.
یکی از مقامات دفاعی، اقدامات هیرش را "بیشتر نمایشی" توصیف و ابراز نگرانی کرد که او ایمان اسرائیلی ها را به مقامات مذاکره کننده برای بازگشت زندانیان تضعیف می کند.
صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه قرار گرفت. علاوه بر این، پس از حملات موشکی گسترده، نیروهای حماس به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرک‌های نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت به حالت تعلیق درآمد.
تعداد قربانیان در نوار غزه از 4.6 هزار نفر گذشت و بیش از 14 هزار زخمی شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.3 هزار نفر جان خود را از دست دادند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала