https://spnfa.ir/20220605/سیمان-خوراکی-تولید-شد-11094120.html
سیمان خوراکی تولید شد
سیمان خوراکی تولید شد
اسپوتنیک ایران
رسانه: سیمان خوراکی از باقیمانده غذاها تولید می شود که در ساخت و ساز قابل استفاده است. 05.06.2022, اسپوتنیک ایران
2022-06-05T00:20+0430
2022-06-05T00:20+0430
2022-06-05T00:20+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/07/15/8077726_0:160:3073:1888_1920x0_80_0_0_7318e31ab533691fa9d1bb2a64a9e114.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت "ژاپن تودی"، سیمان خوراکی از باقیمانده غذاها تولید می شود که در ساخت و ساز قابل استفاده است. فناوری کوتا ماچیدا و یویا ساکای، دورریز غذا مانند برگ های کلم و پوست پرتقال را به یک سیمان زیست تجزیه پذیر و خوراکی تبدیل می کند که قابل استفاده در ساخت و ساز است.به گفته محققان استحکام کششی محصول آنها تقریبا ۴ برابر سیمان معمولی است. ماچیدا و ساکای امیدوارند با کمک این محصول گرمایش جهان را کاهش دهند و چالش های مربوط به دور ریز غذا را برطرف کنند که با انتشار گاز متان پس از دفن آنها در زمین های مخصوص زباله مرتبط است.ساکای و ماچیدا با استفاده از برگ های چای، پوست پرتقال و پیاز، تفاله قهوه، کلم چینی و حتی دور ریزهای غذا، سیمان ساختند. آنها متوجه شدند که می توان رنگ، عطر و طعم سیمان را با تنظیم طعم دهنده ها و چاشنی ها در مخلوط، جذاب کرد. برای خوردن این سیمان فرد باید آن را به قطعات کوچکتر خرد کند و بجوشاند.
https://spnfa.ir/20220524/چرا-ژاپن-مسکو-را-تهدیدی-برای-خود-میداند-10999628.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/07/15/8077726_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_2213319b40ecc5f1ce18f428bbe79c4e.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
سیمان خوراکی تولید شد
رسانه: سیمان خوراکی از باقیمانده غذاها تولید می شود که در ساخت و ساز قابل استفاده است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت "ژاپن تودی"، سیمان خوراکی از باقیمانده غذاها تولید می شود که در ساخت و ساز قابل استفاده است. فناوری کوتا ماچیدا و یویا ساکای، دورریز غذا مانند برگ های کلم و پوست پرتقال را به یک سیمان زیست تجزیه پذیر و خوراکی تبدیل می کند که قابل استفاده در ساخت و ساز است.
به گفته محققان استحکام کششی محصول آنها تقریبا ۴ برابر سیمان معمولی است. ماچیدا و ساکای امیدوارند با کمک این محصول گرمایش جهان را کاهش دهند و چالش های مربوط به دور ریز غذا را برطرف کنند که با انتشار گاز متان پس از دفن آنها در زمین های مخصوص زباله مرتبط است.
ساکای و ماچیدا با استفاده از برگ های چای، پوست پرتقال و پیاز، تفاله قهوه، کلم چینی و حتی دور ریزهای غذا، سیمان ساختند. آنها متوجه شدند که می توان رنگ، عطر و طعم سیمان را با تنظیم طعم دهنده ها و چاشنی ها در مخلوط، جذاب کرد. برای خوردن این سیمان فرد باید آن را به قطعات کوچکتر خرد کند و بجوشاند.