https://spnfa.ir/20220515/کدام-چای-به-کاهش-قند-خون-کمک-می-کند-10931009.html
کدام چای به کاهش قند خون کمک می کند؟
کدام چای به کاهش قند خون کمک می کند؟
اسپوتنیک ایران
متخصص تغذیه ترکیه اظهار داشت: چای سبز به کاهش سطح قند و فشار خون کمک می کند. 15.05.2022, اسپوتنیک ایران
2022-05-15T17:00+0430
2022-05-15T17:00+0430
2022-05-15T17:00+0430
خارج از خبرها
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/110/15/1101569_0:59:1025:635_1920x0_80_0_0_7b17f59f794f37f2c5351cc356ea4620.jpg
به گزارش اسپوتنیک، پاکیزه آغگُل متخصص تغذیه گفت: چای سبز به تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون و قند، محافظت در برابر سرطان و پیشگیری از چاقی کمک می کند.این متخصص خاطرنشان کرد: علیرغم تهیه چای سیاه و سبز از یک گیاه، محصولات در فناوری فرآوری متفاوت هستند. به طور خاص، چای سبز سرشار از پلی فنول ها، ویتامین های ب ۱ و ب ۲ است و حاوی ۱۰ برابر بیشتر ویتامین سی است. علاوه بر این، چای سبز حاوی تیانین بیشتری است که مسئول کاهش استرس است.این دکتر توصیه کرد چای را به مدت چهار تا پنج دقیقه در آب جوشیده یا چند دقیقه بعد از جوشیدن دم کنید و از ظروف پلاستیکی و آلومینیومی استفاده نکنید، چای سبز باید بوی ملایم علف و طعمی تلخ و گس داشته باشد.آغگُل توصیه می کند بیش از سه فنجان چای سبز در روز ننوشید، او به کسانی که از دیابت، بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، اختلال عملکرد تیروئید رنج می برند توجه ویژه ای داشت - این افراد باید پس از مشورت با پزشک چای سبز مصرف کنند. در دوران بارداری، متخصص تغذیه نوشیدن چای سبز را در سه ماه اول توصیه نکرد و پس از مشورت با پزشک متخصص، روزانه یک تا دو فنجان از آن را مجاز دانست.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/110/15/1101569_50:0:973:692_1920x0_80_0_0_bf1b5b32798dd20a735f56ffe19f101f.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها, جهان
کدام چای به کاهش قند خون کمک می کند؟
متخصص تغذیه ترکیه اظهار داشت: چای سبز به کاهش سطح قند و فشار خون کمک می کند.
به گزارش اسپوتنیک، پاکیزه آغگُل متخصص تغذیه گفت: چای سبز به تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون و قند، محافظت در برابر سرطان و پیشگیری از چاقی کمک می کند.
این متخصص خاطرنشان کرد: علیرغم تهیه چای سیاه و سبز از یک گیاه، محصولات در فناوری فرآوری متفاوت هستند. به طور خاص، چای سبز سرشار از پلی فنول ها، ویتامین های ب ۱ و ب ۲ است و حاوی ۱۰ برابر بیشتر ویتامین سی است. علاوه بر این، چای سبز حاوی تیانین بیشتری است که مسئول کاهش استرس است.
این دکتر توصیه کرد چای را به مدت چهار تا پنج دقیقه در آب جوشیده یا چند دقیقه بعد از جوشیدن دم کنید و از ظروف پلاستیکی و آلومینیومی استفاده نکنید، چای سبز باید بوی ملایم علف و طعمی تلخ و گس داشته باشد.
آغگُل توصیه می کند بیش از سه فنجان چای سبز در روز ننوشید، او به کسانی که از دیابت، بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، اختلال عملکرد تیروئید رنج می برند توجه ویژه ای داشت - این افراد باید پس از مشورت با پزشک چای سبز مصرف کنند. در دوران بارداری، متخصص تغذیه نوشیدن چای سبز را در سه ماه اول توصیه نکرد و پس از مشورت با پزشک متخصص، روزانه یک تا دو فنجان از آن را مجاز دانست.