https://spnfa.ir/20220513/دانشمندان-ترکیب-قهوه-و-غذا--خطرناک-است--10912009.html
دانشمندان: ترکیب قهوه و غذا خطرناک است
دانشمندان: ترکیب قهوه و غذا خطرناک است
اسپوتنیک ایران
ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی می نویسد که قهوه در طول وعده های غذایی و بلافاصله بعد از آن در جذب روی، آهن، منیزیم اختلال ایجاد می کند. 13.05.2022, اسپوتنیک ایران
2022-05-13T17:30+0430
2022-05-13T17:30+0430
2022-05-13T17:30+0430
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/396/47/3964728_0:100:1921:1180_1920x0_80_0_0_c63938548c25903cfea47e4bd8d40f47.jpg
به گزارش اسپوتنیک، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه ای می نویسد که چرا نباید در طول وعده های غذایی و بلافاصله بعد از آن قهوه بنوشید. او توضیح داد که چگونه می توان این نوشیدنی را تا حد ممکن سالم مصرف کرد.این متخصص تغذیه هشدار داد: یک فنجان قهوه در وعده صبحانه از نظر تامین تمام مواد معدنی مورد نیاز بدن بهترین انتخاب نیست. صبح زود پس از صرف صبحانه و گذشت نیم ساعت بهتر است قهوه خود را بنوشید.نفدووا گفت: "قهوه حاوی کلات هایی است که فلزات را جمع می کند و از جذب طبیعی آنها جلوگیری می کند. اگر دائما قهوه بنوشید، روی، آهن، منیزیم کمتری دریافت خواهید کرد."این متخصص تغذیه نوشیدن قهوه را نیم ساعت بعد از غذا توصیه می کند تا مواد مفیدی که با غذا دریافت می کنیم، جذب شود.
https://spnfa.ir/20220427/زن-آمریکایی-به-دلیل-اختلاف-بر-سر-طعم-قهوه-شوهرش-را-کشت-10792140.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/396/47/3964728_106:0:1813:1280_1920x0_80_0_0_cb98a8d700c146793e9919e832500265.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
دانشمندان: ترکیب قهوه و غذا خطرناک است
ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی می نویسد که قهوه در طول وعده های غذایی و بلافاصله بعد از آن در جذب روی، آهن، منیزیم اختلال ایجاد می کند.
به گزارش اسپوتنیک، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه ای می نویسد که چرا نباید در طول وعده های غذایی و بلافاصله بعد از آن قهوه بنوشید. او توضیح داد که چگونه می توان این نوشیدنی را تا حد ممکن سالم مصرف کرد.
این متخصص تغذیه هشدار داد: یک فنجان قهوه در وعده صبحانه از نظر تامین تمام مواد معدنی مورد نیاز بدن بهترین انتخاب نیست. صبح زود پس از صرف صبحانه و گذشت نیم ساعت بهتر است قهوه خود را بنوشید.
نفدووا گفت: "قهوه حاوی کلات هایی است که فلزات را جمع می کند و از جذب طبیعی آنها جلوگیری می کند. اگر دائما قهوه بنوشید، روی، آهن، منیزیم کمتری دریافت خواهید کرد."
این متخصص تغذیه نوشیدن قهوه را نیم ساعت بعد از غذا توصیه می کند تا مواد مفیدی که با غذا دریافت می کنیم، جذب شود.