https://spnfa.ir/20220416/این-پنج-ماده-غذایی-میتوانند-باعث-پارگی-روده-شوند-10705049.html
این پنج ماده غذایی میتوانند باعث پارگی روده شوند
این پنج ماده غذایی میتوانند باعث پارگی روده شوند
اسپوتنیک ایران
یک متخصص گوارش و تغذیه اعلام داشت که آجیل، دانهها، نان، کلم و کیوی میتوانند باعث پارگی روده شوند. 16.04.2022, اسپوتنیک ایران
2022-04-16T01:00+0430
2022-04-16T01:00+0430
2022-04-16T01:00+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/340/31/3403198_0:235:4583:2813_1920x0_80_0_0_f11bbc9aea8ffe418d1899353405c825.jpg
به گزارش اسپوتنیک، نوریا دیانووا، متخصص گوارش و تغذیه، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی مسکو ۲۴، ۵ ماده غذایی را برشمرد که استفاده از آنها میتواند باعث پارگی روده شود. دیانووا تصریح کرد: کسانی که از بیماری دیورتیکول رنج میبرند باید مراقب تعدادی از محصولات باشند. هنگام خوردن دانهها، آجیل، نان غلات، کلم، الیاف درشت میتوانند وارد این دیورتیکولها (تشکیل شده در روده بزرگ) شوند. این مواد غذایی باید به طور کامل جویده شوند، زیرا الیاف آنها درشت هستند و در نتیجه استفاده از آنها امکان التهاب، درد و حتی سوراخ شدن (سوراخ در دیواره روده) وجود دارد. این متخصص تغذیه افزود: کیوی به دلیل هضم نشدن دانههایش میتواند باعث مسدود شدن دیورتیکولها شده و برای رودهها خطرناک باشد. وی در عین حال تاکید کرد که یک فرد سالم نمیتواند دچار پارگی روده شود. در پزشکی یا زیستشناسی، دیورتیکولوم، بیرون زدگی از ساختار توخالی (یا پر از مایع) در بدن است. براساس این که چه لایههایی از ساختار درگیر باشند، دیورتیکولای مربوطه به صورت حقیقی یا کاذب توصیف می گردد.
https://spnfa.ir/20220101/نوشیدنی-هایی-که-خطر-ابتلا-به-سرطان-روده-را-دو-برابر-می-کنند-9709005.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/340/31/3403198_260:0:4324:3048_1920x0_80_0_0_9f556bebc572c162346fc67b5c32b980.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
این پنج ماده غذایی میتوانند باعث پارگی روده شوند
یک متخصص گوارش و تغذیه اعلام داشت که آجیل، دانهها، نان، کلم و کیوی میتوانند باعث پارگی روده شوند.
به گزارش اسپوتنیک، نوریا دیانووا، متخصص گوارش و تغذیه، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی مسکو ۲۴، ۵ ماده غذایی را برشمرد که استفاده از آنها میتواند باعث پارگی روده شود.
دیانووا تصریح کرد: کسانی که از بیماری دیورتیکول رنج میبرند باید مراقب تعدادی از محصولات باشند. هنگام خوردن دانهها، آجیل، نان غلات، کلم، الیاف درشت میتوانند وارد این دیورتیکولها (تشکیل شده در روده بزرگ) شوند. این مواد غذایی باید به طور کامل جویده شوند، زیرا الیاف آنها درشت هستند و در نتیجه استفاده از آنها امکان التهاب، درد و حتی سوراخ شدن (سوراخ در دیواره روده) وجود دارد.
این متخصص تغذیه افزود: کیوی به دلیل هضم نشدن دانههایش میتواند باعث مسدود شدن دیورتیکولها شده و برای رودهها خطرناک باشد. وی در عین حال تاکید کرد که یک فرد سالم نمیتواند دچار پارگی روده شود.
در پزشکی یا زیستشناسی، دیورتیکولوم، بیرون زدگی از ساختار توخالی (یا پر از مایع) در بدن است. براساس این که چه لایههایی از ساختار درگیر باشند، دیورتیکولای مربوطه به صورت حقیقی یا کاذب توصیف می گردد.