https://spnfa.ir/20220210/ادویه-ای-که-سطح-کلسترول-را-حتی-با-یک-بار-مصرف-کاهش-می-دهد-10088093.html
ادویه ای که سطح کلسترول را حتی با یک بار مصرف کاهش می دهد
ادویه ای که سطح کلسترول را حتی با یک بار مصرف کاهش می دهد
اسپوتنیک ایران
طبق مطالعه منتشره در مجله Family Practice Daily Express، خوردن دانه های شنبلیله می تواند به میزان قابل توجهی سطح کلسترول را کاهش دهد. 10.02.2022, اسپوتنیک ایران
2022-02-10T14:30+0330
2022-02-10T14:30+0330
2022-02-10T14:30+0330
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e6/02/0a/10088124_0:55:450:308_1920x0_80_0_0_0293977e43c0d68c9154b5c519cfb513.jpg
به گزارش اسپوتنیک، این گیاه یک ساله از خانواده حبوبات از زمان های قدیم شناخته شده و در جنوب اروپا، غرب آسیا از جمله ایران و شمال آفریقا می روید.کارشناسان برای بررسی تاثیر این ادویه بر سطح کلسترول، پایگاه های اطلاعاتی مختلفی را مورد مطالعه قرار دادند. در نتیجه، آنها دریافتند که دانههای شنبلیله کلسترول را به میزان ۱۵ تا ۳۳ درصد کاهش می دهند و آمار های نقل شده در پنج مقاله علمی از این واقعیت حکایت می کند.به گفته دانشمندان، یک مطالعه نشان داده که برگ های شنبلیله پس از یک بار مصرف، سطح کلسترول را تا 9 درصد کاهش می دهد.همانطور که دیلی اکسپرس اشاره می کند، تاثیر مثبت مصرف دانه شنبلیله به دلیل محتوای بالای فیبر است که با جذب آب، می تواند جذب کلسترول را در خون کاهش دهد.
https://spnfa.ir/20211219/ادویهای-برای-بهبود-وضعیت-بیماران-دیابتی-9596882.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e6/02/0a/10088124_0:13:450:351_1920x0_80_0_0_eb94e69a190573fef40d23506096e758.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
ادویه ای که سطح کلسترول را حتی با یک بار مصرف کاهش می دهد
طبق مطالعه منتشره در مجله Family Practice Daily Express، خوردن دانه های شنبلیله می تواند به میزان قابل توجهی سطح کلسترول را کاهش دهد.
به گزارش اسپوتنیک، این گیاه یک ساله از خانواده حبوبات از زمان های قدیم شناخته شده و در جنوب اروپا، غرب آسیا از جمله ایران و شمال آفریقا می روید.
کارشناسان برای بررسی تاثیر این ادویه بر سطح کلسترول، پایگاه های اطلاعاتی مختلفی را مورد مطالعه قرار دادند. در نتیجه، آنها دریافتند که دانههای شنبلیله
کلسترول را به میزان ۱۵ تا ۳۳ درصد کاهش می دهند و آمار های نقل شده در پنج مقاله علمی از این واقعیت حکایت می کند.
به گفته دانشمندان، یک مطالعه نشان داده که برگ های شنبلیله پس از یک بار مصرف، سطح کلسترول را تا 9 درصد کاهش می دهد.
همانطور که دیلی اکسپرس اشاره می کند، تاثیر مثبت مصرف دانه شنبلیله به دلیل محتوای بالای فیبر است که با جذب آب، می تواند جذب کلسترول را در خون کاهش دهد.