https://spnfa.ir/20220207/تقویت-مغز-با-این-سه-خوراکی-را-جدی-بگیرید--10027449.html
تقویت مغز با این سه خوراکی را جدی بگیرید
تقویت مغز با این سه خوراکی را جدی بگیرید
اسپوتنیک ایران
ماهی، بلوبری و سیب را هر روز مصرف کنید تا توانایی مغزی خود را بالا ببرید. 07.02.2022, اسپوتنیک ایران
2022-02-07T00:30+0330
2022-02-07T00:30+0330
2022-02-06T21:18+0330
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/377/37/3773757_0:297:2730:1833_1920x0_80_0_0_24ec10527110fba83ac93b19df2c2b1d.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مدیکال رو، برای تقویت و هوش خود خوردن برخی مواد من جمله ماهی، پسته و دیگر اجیل ها را جدی بگیرید ،امگا 3 موجود در ماهی به ساخت و ترمیم سلولهای مغزی کمک میکند و تاثیر فوقالعاده ای روی مغز میگذارد. مغز حاوی مقدار زیادی چربی است. سلولهای مغزی خطوطی با اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به کاهش التهاب کمک می کنند. تحقیقات نشان داده كه سطح بالای اسیدهای چرب امگا 3 در خون با عملکرد مغز همراه است.بلوبری از سویی منبع گیاهان فیتوشیمیایی به نام آنتوسیانینها هستند. (ترکیباتی که مانند: پرتقالخونی، توت فرنگی و گیلاس از رنگهایشان مشخص است و به رنگهای بنفش، قرمز و آبیهستند) به عنوان آنتیاکسیدانهای قوی عمل میکنند و باعث تقویت مغز شوند.مصرف سیب به خصوص به همراه پوست میتواند مهارت حافظه شما را بیشتر کند، بیشتر کورستین با خوردن این میوه در مغز ذخیره است. این آنتیاکسیدان مؤثرتر از ویتامین C در محافظت از سلولهای مغزی میباشد.
https://spnfa.ir/20220121/تدارکات-در-امریکا-برای-آزمایشات-بالینی-تراشه-ای-که-در-مغز-انسان-کاشته-می-شود-9874272.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/377/37/3773757_0:0:2730:2048_1920x0_80_0_0_65bafd91cfbe6d17c958fa87c6a72f98.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
تقویت مغز با این سه خوراکی را جدی بگیرید
ماهی، بلوبری و سیب را هر روز مصرف کنید تا توانایی مغزی خود را بالا ببرید.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مدیکال رو، برای تقویت و هوش خود خوردن برخی مواد من جمله ماهی، پسته و دیگر اجیل ها را جدی بگیرید ،امگا 3 موجود در ماهی به ساخت و ترمیم سلولهای مغزی کمک میکند و تاثیر فوقالعاده ای روی مغز میگذارد. مغز حاوی مقدار زیادی چربی است. سلولهای مغزی خطوطی با اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به کاهش التهاب کمک می کنند. تحقیقات نشان داده كه سطح بالای اسیدهای چرب امگا 3 در خون با عملکرد مغز همراه است.
بلوبری از سویی منبع گیاهان فیتوشیمیایی به نام آنتوسیانینها هستند. (ترکیباتی که مانند: پرتقالخونی، توت فرنگی و گیلاس از رنگهایشان مشخص است و به رنگهای بنفش، قرمز و آبیهستند) به عنوان آنتیاکسیدانهای قوی عمل میکنند و باعث تقویت مغز شوند.
مصرف سیب به خصوص به همراه پوست میتواند مهارت حافظه شما را بیشتر کند، بیشتر کورستین با خوردن این میوه در مغز ذخیره است. این آنتیاکسیدان مؤثرتر از ویتامین C در محافظت از سلولهای مغزی میباشد.