https://spnfa.ir/20220131/تثیر-گوجه-فرنگی-بر-کاهش-خطر-سکته-مغزی-9962843.html
تأثیر گوجه فرنگی بر کاهش خطر سکته مغزی
تأثیر گوجه فرنگی بر کاهش خطر سکته مغزی
اسپوتنیک ایران
سکته مغزی میتواند در هر زمانی و در هر سنی بروز کند. 31.01.2022, اسپوتنیک ایران
2022-01-31T10:47+0330
2022-01-31T10:47+0330
2022-01-31T10:47+0330
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/348/40/3484079_0:0:2914:1640_1920x0_80_0_0_7856729b3812590283df37139d600bd0.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "دیلی اکسپرس"، سکته مغزی میتواند در هر زمانی و در هر سنی بروز کند. بر طبق عقیده پزشکان، سکته مغزی به دو بخش تقسیم می شود، هموراژیک و ایسکمیک، که موارد بروز دومی بیشتر مشاهده می شود.در مورد دوم، لخته مغزی باعث بروز سکته مغزی می گردد. اما هموراژیک بر اثر آسیب به عروق خونی بروز می کند. به عقیده متخصصان مقدار زیاد "لیکوپن" که یک آنتی اکسیدان قوی است می تواند باعث کاهش سطح کلسترول و تنظیم فشار خون شود که در گوجه فرنگی وجود دارد.گفتنی است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش میدهد. توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.در افرادی که بالاترین میزان "لیکوپن" در خون را دارند، مادهای که توسط "رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی" تأمین میشود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود. نقش لیکوپن در معالجه بیماریهای قلبی عروقی تأکید شده و نشان میدهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.
https://spnfa.ir/20191105/دود-وسایل-نقلیه-دلیل-دیگری-برای-سکته-مغزی-5433965.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/348/40/3484079_113:0:2844:2048_1920x0_80_0_0_1c4128e5c8658eb2696ba3f493ecf8f1.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
تأثیر گوجه فرنگی بر کاهش خطر سکته مغزی
سکته مغزی میتواند در هر زمانی و در هر سنی بروز کند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "دیلی اکسپرس"، سکته مغزی میتواند در هر زمانی و در هر سنی بروز کند. بر طبق عقیده پزشکان، سکته مغزی به دو بخش تقسیم می شود، هموراژیک و ایسکمیک، که موارد بروز دومی بیشتر مشاهده می شود.
در مورد دوم، لخته مغزی باعث بروز سکته مغزی می گردد. اما هموراژیک بر اثر آسیب به عروق خونی بروز می کند. به عقیده متخصصان مقدار زیاد "لیکوپن" که یک آنتی اکسیدان قوی است می تواند باعث کاهش سطح کلسترول و تنظیم فشار خون شود که در گوجه فرنگی وجود دارد.
گفتنی است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش میدهد. توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.
در افرادی که بالاترین میزان "لیکوپن" در خون را دارند، مادهای که توسط "رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی" تأمین میشود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود. نقش لیکوپن در معالجه بیماریهای قلبی عروقی تأکید شده و نشان میدهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.