https://spnfa.ir/20220126/شش-دلیل-برای-خوردن-تخمه-آجیل-و-میوه-های-خشک-9920601.html
شش دلیل برای خوردن تخمه، آجیل و خشکبار
شش دلیل برای خوردن تخمه، آجیل و خشکبار
اسپوتنیک ایران
خشکبار، تخمه و آجیل بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند. این گزینه غذایی سالم ترین رژیم غذایی در جهان محسوب می شود. 26.01.2022, اسپوتنیک ایران
2022-01-26T18:47+0330
2022-01-26T18:47+0330
2022-01-26T19:22+0330
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/307/05/3070524_0:136:3001:1824_1920x0_80_0_0_c6bb4dbe7566702bf039215327552aeb.jpg
به گزارش اسپوتنیک، نشریه Sözcü ، چاپ ترکیه مقاله ای درباره خواص مفید این محصولات منتشرکرده است.نویسنده مقاله خاطرنشان می کند که آجیل، دانه ها و میوه های خشک شش خاصیت مفید برای بدن انسان دارند.آنها در لیست غذاهای با شاخص گلیسمی پایین قرار دارند. بادام زمینی، فندق، گردو، بادام، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل از جمله چنین مواد غذایی هستند. این بدان معنی است که آنها باعث افزایش شدید گلوکز خون و تولید انسولین نمی شوند.سرشار از امگا 3، امگا 6، امگا 9 هستند. به لطف این محصولات، کنترل وزن برای کسانی که وزن کم می کنند آسان تر می شوند زیرا حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی مختلف هستند. علاوه بر این، آنها تأثیر مثبتی بر امید به زندگی دارند.حاوی پروتئین گیاهی با کیفیت بالا هستند به عنوان مثال، 100 گرم دانه، آجیل و میوه های خشک با هم به طور متوسط حاوی 10-25 گرم پروتئین گیاهی می باشند و اگر آنها با غلات خورده شوند، پروتئین حیوانی حتی مورد نیاز نیست. اسید آمینه "آرژنین" موجود در این محصولات باعث کاهش کلسترول، فشار خون و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی عروقی می شود.فیبر کافی دارند. به لطف این، فرد دیگر از یبوست رنج نمی برد.سدیم کم و میزان آهن بالایی دارند. همچنین آجیل، میوه های خشک و دانه ها سرشار از ویتامین E و گروه B هستند. همه اینها به حفظ وضعیت خوب پوست کمک می کند.احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهند . همه اینها به دلیل وجود موادی مانند پلی فنول ها، فیتواسترول ها و اسید فیتیک است. علاوه بر این، آرژنین و سلنیوم از بروز تومور جلوگیری می کنند و ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند.متخصصان توصیه می کنند روزانه 50 تا 100 گرم مخلوط آجیل، خشکبار و تخمه های گوناگون (بسته به وزن فرد) مصرف شود.
https://spnfa.ir/20211028/نظر-یک-متخصص-تغذیه-درباره-فواید-و-مضرات-آجیل--8414953.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/307/05/3070524_116:0:2783:2000_1920x0_80_0_0_969f2bfc9483a3c7094e064924a34553.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
شش دلیل برای خوردن تخمه، آجیل و خشکبار
18:47 26.01.2022 (بروز رسانی شده: 19:22 26.01.2022) خشکبار، تخمه و آجیل بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند. این گزینه غذایی سالم ترین رژیم غذایی در جهان محسوب می شود.
به گزارش اسپوتنیک، نشریه Sözcü ، چاپ ترکیه مقاله ای درباره خواص مفید این محصولات منتشرکرده است.
نویسنده مقاله خاطرنشان می کند که آجیل، دانه ها و میوه های خشک شش خاصیت مفید برای بدن انسان دارند.
آنها در لیست غذاهای با شاخص گلیسمی پایین قرار دارند. بادام زمینی، فندق، گردو، بادام، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل از جمله چنین مواد غذایی هستند. این بدان معنی است که آنها باعث افزایش شدید گلوکز خون و تولید انسولین نمی شوند.
سرشار از امگا 3، امگا 6، امگا 9 هستند. به لطف این محصولات، کنترل وزن برای کسانی که وزن کم می کنند آسان تر می شوند زیرا حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی مختلف هستند. علاوه بر این، آنها تأثیر مثبتی بر امید به زندگی دارند.
حاوی پروتئین گیاهی با کیفیت بالا هستند به عنوان مثال، 100 گرم دانه،
آجیل و میوه های خشک با هم به طور متوسط حاوی 10-25 گرم پروتئین گیاهی می باشند و اگر آنها با غلات خورده شوند، پروتئین حیوانی حتی مورد نیاز نیست. اسید آمینه "آرژنین" موجود در این محصولات باعث کاهش کلسترول، فشار خون و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی عروقی می شود.
فیبر کافی دارند. به لطف این، فرد دیگر از یبوست رنج نمی برد.
سدیم کم و میزان آهن بالایی دارند. همچنین آجیل، میوه های خشک و دانه ها سرشار از ویتامین E و گروه B هستند. همه اینها به حفظ وضعیت خوب پوست کمک می کند.
احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهند . همه اینها به دلیل وجود موادی مانند پلی فنول ها، فیتواسترول ها و اسید فیتیک است. علاوه بر این، آرژنین و سلنیوم از بروز تومور جلوگیری می کنند و ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند.
متخصصان توصیه می کنند روزانه 50 تا 100 گرم مخلوط آجیل، خشکبار و تخمه های گوناگون (بسته به وزن فرد) مصرف شود.