https://spnfa.ir/20211228/چه-نوشیدنی-ریسک-سرطان-پوست-را-افزایش-می-دهد-9670977.html
چه نوشیدنی ریسک سرطان پوست را افزایش می دهد؟
چه نوشیدنی ریسک سرطان پوست را افزایش می دهد؟
اسپوتنیک ایران
کاروتنوئیدها، آنتی اکسیدانی است که در برابر قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش، نقش محافظتی دارد. 28.12.2021, اسپوتنیک ایران
2021-12-28T12:48+0330
2021-12-28T12:48+0330
2021-12-28T12:48+0330
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/377/02/3770213_0:152:2000:1277_1920x0_80_0_0_b3a054031a333fa22f7e611275d010cb.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه "nzherald"، مصرف کنندگان مشروبات الکلی دارای میزان پایینتری از کاروتنوئیدها بودند؛ آنتی اکسیدانی که در برابر قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش نقش محافظتی دارد. احتمالاً این شرایط مسئول افزایش آسیب پذیری آنها در برابر اثرات نور خورشید استمطالعات همچنین نشان داده اند که خطر ابتلاء به "سرطان سلول بازال" و "سرطان سلول سنگفرشی"- دو نوع شایع سرطان پوست - نیز با مصرف الکل افزایش مییابد.یک مطالعه محققان آلمانی که تأثیر دوگانه الکل و قرار گرفتن در معرض نور خورشید را بررسی کرد، نشان داد مشروبات الکلی نه تنها خطر آفتاب سوختگی بلکه شدت آن را نیز افزایش می دهند.مطالعه دیگری نشان داد خطر ابتلاء به ملانوما (نوعی سرطان پوست) در افرادی که مشروبات الکلی مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که الکل نمینوشند، ۲۰ درصد افزایش مییابد. برای کسانی که معادل پنج لیوان آبجو در روز مینوشند، افزایش خطر به ۵۵ درصد میرسد.
https://spnfa.ir/20210207/شناسایی-آرامگاه-کاشف-الکل-پس-از--قرن-7497450.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/377/02/3770213_0:0:2000:1501_1920x0_80_0_0_bbf4e06d5c7363de972ff1db67db38aa.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها
چه نوشیدنی ریسک سرطان پوست را افزایش می دهد؟
کاروتنوئیدها، آنتی اکسیدانی است که در برابر قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش، نقش محافظتی دارد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه "nzherald"، مصرف کنندگان مشروبات الکلی دارای میزان پایینتری از کاروتنوئیدها بودند؛ آنتی اکسیدانی که در برابر قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش نقش محافظتی دارد. احتمالاً این شرایط مسئول افزایش آسیب پذیری آنها در برابر اثرات نور خورشید است
مطالعات همچنین نشان داده اند که خطر ابتلاء به "سرطان سلول بازال" و "سرطان سلول سنگفرشی"- دو نوع شایع سرطان پوست - نیز با مصرف الکل افزایش مییابد.
یک مطالعه محققان آلمانی که تأثیر دوگانه الکل و قرار گرفتن در معرض نور خورشید را بررسی کرد، نشان داد مشروبات الکلی نه تنها خطر آفتاب سوختگی بلکه شدت آن را نیز افزایش می دهند.
مطالعه دیگری نشان داد خطر ابتلاء به ملانوما (نوعی سرطان پوست) در افرادی که مشروبات الکلی مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که الکل نمینوشند، ۲۰ درصد افزایش مییابد. برای کسانی که معادل پنج لیوان آبجو در روز مینوشند، افزایش خطر به ۵۵ درصد میرسد.