https://spnfa.ir/20211114/عامل-اصلی-پیشرفت-بیماری-دیابت-چیست-8470213.html
عامل اصلی پیشرفت بیماری دیابت چیست؟
عامل اصلی پیشرفت بیماری دیابت چیست؟
اسپوتنیک ایران
شیرینی جات عامل برجسته در پیشرفت بیماری دیابت محسوب نمی شوند. 14.11.2021, اسپوتنیک ایران
2021-11-14T15:30+0330
2021-11-14T15:30+0330
2021-11-14T14:32+0330
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/0b/0d/8467619_0:160:3073:1888_1920x0_80_0_0_f2e37dfd5dee62bd5c061171b68c4eb0.jpg
به گزارش اسپوتنیک، غذای شیرین عامل اصلی در پیشرفت بیماری دیابت نیست و عامل مهم حجم بدن است.الگا کاتشکوا رئیس بخش آموزش و درمان مرکز دیابت، متخصص غدد وزارت بهداشت روسیه در این خصوص نظر داد.وی بیان داشت که هرساله از ۱۴ نوامبر در جهان روز مبارزه با دیابت برگزار می شود.کاتشکوا ضمن پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است خوردن زیاد شیرینی جات باعث بیماری دیابت شود، گفت: «بستگی به نوع شیرینی دارد.»این پزشک خاطرنشان کرد: « اگر این شیرینی با چربی ترکیب شده باشد، باعث افزایش مقاومت بدن به انسولین می شود. مصرف مستقیم مواد غذایی شیرین عامل اصلی در پیشرفت بیماری دیابت نیست.»وی تاکید کرد: « بله ممکن است دیابت در شرایط خاصی بروز کند وقتی که یک بیماری ژنتیکی وجود دارد، زمانی که یک فرد به شدت وزن بدنش زیاد است و فعالیت بدنی کمی دارد. اما نه همه ۱۰۰ درصد موارد پیشرفت دیابت به مصرف محصولات شیرین مرتبط است. اگر فرد فقط به راحتی کربوهیدرات های قابل هضم را بدون چربی مصرف می کند ممکن است به دیابت مبتلا نشود.»به عقیده وی نکته اصلی جرم بدن بیمار است و در واقع خطرات پیشرفت دیابت با وزن افزایش می یابد.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/0b/0d/8467619_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_8ddf27b02a9463f493e64a47ea8a0c60.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
عامل اصلی پیشرفت بیماری دیابت چیست؟
شیرینی جات عامل برجسته در پیشرفت بیماری دیابت محسوب نمی شوند.
به گزارش اسپوتنیک، غذای شیرین عامل اصلی در پیشرفت بیماری دیابت نیست و عامل مهم حجم بدن است.
الگا کاتشکوا رئیس بخش آموزش و درمان مرکز دیابت، متخصص غدد وزارت بهداشت روسیه در این خصوص نظر داد.
وی بیان داشت که هرساله از ۱۴ نوامبر در جهان روز مبارزه با
دیابت برگزار می شود.
کاتشکوا ضمن پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است خوردن زیاد شیرینی جات باعث بیماری دیابت شود، گفت: «بستگی به نوع شیرینی دارد.»
این پزشک خاطرنشان کرد: « اگر این شیرینی با چربی ترکیب شده باشد، باعث افزایش مقاومت بدن به انسولین می شود. مصرف مستقیم مواد غذایی شیرین عامل اصلی در پیشرفت بیماری دیابت نیست.»
وی تاکید کرد: « بله ممکن است دیابت در شرایط خاصی بروز کند وقتی که یک بیماری ژنتیکی وجود دارد، زمانی که یک فرد به شدت وزن بدنش زیاد است و فعالیت بدنی کمی دارد. اما نه همه ۱۰۰ درصد موارد پیشرفت دیابت به مصرف محصولات شیرین مرتبط است. اگر فرد فقط به راحتی کربوهیدرات های قابل هضم را بدون چربی مصرف می کند ممکن است به دیابت مبتلا نشود.»
به عقیده وی نکته اصلی جرم بدن بیمار است و در واقع خطرات پیشرفت دیابت با وزن افزایش می یابد.