https://spnfa.ir/20211031/ماده-غذایی-که-خطر-لخته-شدن-خون-را--برابر-افزایش-می-دهد-8424330.html
ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد
ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد
اسپوتنیک ایران
چند ماده غذایی وجود دارند که به خاطر ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد. 31.10.2021, اسپوتنیک ایران
2021-10-31T15:30+0330
2021-10-31T15:30+0330
2021-10-31T14:49+0330
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/0a/1f/8424323_0:160:3073:1888_1920x0_80_0_0_3d97fea17926213910ec6dede93928b2.jpg
به گزارش اسپوتنیک، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس ، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می دهند.این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه های پرخطر باید از خوردن غذاهای حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد.وی افزود: « سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.»
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/0a/1f/8424323_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_078de758b5fb0b09f04c7ca804ccdae0.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد
چند ماده غذایی وجود دارند که به خاطر ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد.
به گزارش اسپوتنیک، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس ، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می دهند.
این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به
بیماری های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه های پرخطر باید از خوردن غذاهای حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد.
وی افزود: « سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.»