https://spnfa.ir/20211031/این-4-خوراکی-را-بخورید-تا-خطر-زوال-عقل-کم-شود--8425068.html
این 4 خوراکی را نخورید تا خطر زوال عقل کم شود
این 4 خوراکی را نخورید تا خطر زوال عقل کم شود
اسپوتنیک ایران
کره، گوشت به ویژه گوشت خوک، روغن پالم و روغن نارگی با مصرف زیاد موجب زوال عقل در بدن شما می شود. 31.10.2021, اسپوتنیک ایران
2021-10-31T23:00+0330
2021-10-31T23:00+0330
2021-11-02T20:55+0330
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/334/63/3346331_0:99:1921:1179_1920x0_80_0_0_56f65ccb53465733d8a6ad341a5e4df6.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از دیلی اکسپرس، غذاهای حاوی چربی های اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش می دهند.متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذاهایی را نام برده اند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر می کند. این توصیه ها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.در این مقاله آمده است: "افرادی که غذاهای حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس زیاد مصرف می کنند، در معرض خطر زوال عقل هستند."محققان محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، به ویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و همچنین شکلات را به عنوان خطرناک رتبه بندی کردند.در این مقاله نویسنده اشاره می کند که چربی های ترانس زیادی در فست فودها، تنقلات ناسالم، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده - کیک و کلوچه ها وجود دارد.در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صد در صد نمی توانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما می توانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.در عین حال، به گفته نویسندگان، میوه ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان ها و غذاهای حاوی چربی های تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماری ها محافظت کنند.
https://spnfa.ir/20200917/شایعات-درباره-خوراکی-های-لاغری-که-باعث-چاق-شدن-شما-می-شود-6938262.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/334/63/3346331_108:0:1811:1277_1920x0_80_0_0_c4755f06cadc99d58034c0ce7c74dea2.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها
این 4 خوراکی را نخورید تا خطر زوال عقل کم شود
23:00 31.10.2021 (بروز رسانی شده: 20:55 02.11.2021) کره، گوشت به ویژه گوشت خوک، روغن پالم و روغن نارگی با مصرف زیاد موجب زوال عقل در بدن شما می شود.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از دیلی اکسپرس، غذاهای حاوی چربی های اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش می دهند.
متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذاهایی را نام برده اند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر می کند. این توصیه ها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.
در این مقاله آمده است: "افرادی که غذاهای حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس زیاد مصرف می کنند، در معرض خطر زوال عقل هستند."
محققان
محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، به ویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و همچنین شکلات را به عنوان خطرناک رتبه بندی کردند.
در این مقاله نویسنده اشاره می کند که چربی های ترانس زیادی در فست فودها، تنقلات ناسالم، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده - کیک و کلوچه ها وجود دارد.
در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صد در صد نمی توانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما می توانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.
در عین حال، به گفته نویسندگان، میوه ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان ها و غذاهای حاوی چربی های تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماری ها محافظت کنند.