https://spnfa.ir/20211028/نظر-یک-متخصص-تغذیه-درباره-فواید-و-مضرات-آجیل--8414953.html
نظر یک متخصص تغذیه درباره فواید و مضرات آجیل
نظر یک متخصص تغذیه درباره فواید و مضرات آجیل
اسپوتنیک ایران
آرتیوم لئونوف، متخصص تغذیه، گردو، بادام، پسته و بادام هندی را برای تامین انرژی و عادی سازی عملکرد سیستم قلب و عروقی مفید می داند اما معتقد است آجیل در صورت... 28.10.2021, اسپوتنیک ایران
2021-10-28T15:25+0330
2021-10-28T15:25+0330
2021-10-28T15:16+0330
جهان
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/307/05/3070524_0:136:3001:1824_1920x0_80_0_0_c6bb4dbe7566702bf039215327552aeb.jpg
به گزارش اسپوتنیک لئونوف، متخصص تغذیه روس گفت: با وجود اینکه آجیل حاوی بسیاری از عناصر ماکرو و میکرو مفید، فیبر و پروتئین است، همچنین حاوی موادی است که آنزیمها را سرکوب میکند.از سوی دیگر تمام مواد مفید موجود در آجیل در حالت غیرفعال بوده و با نگهدارندههای طبیعی محدود شده و هیچ فایدهای برای بدن ندارند. اما آب، نگهدارنده های طبیعی را همانطوری که در طبیعت در نظر گرفته خنثی می کند و به این دلیل آجیل ها اگر شش تا هشت ساعت در آب خیسانده شوند برای مصرف مفید هستند. این متخصص تغذیه در پایان گفت: این تنها راه برای به دست آوردن تمام قدرت طبیعت است که در آجیل وجود دارد.آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته میشود که بنا بر سلایق و مدلهای گوناگون، ترکیبات آن فرق میکند. آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشتهاست به صورتی که برخی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا میکنند.
https://spnfa.ir/20201122/زیاد-گردو-نخورید--7183187.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/307/05/3070524_116:0:2783:2000_1920x0_80_0_0_969f2bfc9483a3c7094e064924a34553.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان, خارج از خبرها
نظر یک متخصص تغذیه درباره فواید و مضرات آجیل
آرتیوم لئونوف، متخصص تغذیه، گردو، بادام، پسته و بادام هندی را برای تامین انرژی و عادی سازی عملکرد سیستم قلب و عروقی مفید می داند اما معتقد است آجیل در صورت مصرف نادرست به بدن آسیب می رساند.
به گزارش اسپوتنیک لئونوف، متخصص تغذیه روس گفت: با وجود اینکه آجیل حاوی بسیاری از عناصر ماکرو و میکرو مفید، فیبر و پروتئین است، همچنین حاوی موادی است که آنزیمها را سرکوب میکند.
از سوی دیگر تمام مواد مفید موجود در
آجیل در حالت غیرفعال بوده و با نگهدارندههای طبیعی محدود شده و هیچ فایدهای برای بدن ندارند. اما آب، نگهدارنده های طبیعی را همانطوری که در طبیعت در نظر گرفته خنثی می کند و به این دلیل آجیل ها اگر شش تا هشت ساعت در آب خیسانده شوند برای مصرف مفید هستند. این متخصص تغذیه در پایان گفت: این تنها راه برای به دست آوردن تمام قدرت طبیعت است که در آجیل وجود دارد.
آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته میشود که بنا بر سلایق و مدلهای گوناگون، ترکیبات آن فرق میکند. آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشتهاست به صورتی که برخی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا میکنند.