به گزارش اسپوتنیک، متخصص برجسته تغذیه روسیه دکتر علوم پزشکی میخائیل گینزبورگ توصیه کرد که محصولات لبنی و شیرهای تخمیر شده را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا مصرف کنید، زیرا آنها غنی از پروبیوتیک هستند که باعث افزایش ایمنی از طریق روده می شوند.
وی همچنین به غذاهای حاوی ویتامین D و روی را بسیار مفید ارزیابی می کند.
وی گفت: "در درجه اول ماهی دریایی، تخم مرغ و محصولات غنی از روی را مصرف کنید. شما باید غلات، دانه ها، به ویژه دانه کدو تنبل را نیز بسیار استفاده کنید.
مارینا ماکیش، عضو انجمن ملی متخصصان تغذیه در روسیه معتقد است: "تخم مرغ، ماهی، مرغ - یعنی محصولات پروتئینی کم چربی - برای حفظ ایمنی بدن مفید خواهد بود."