به گزارش اسپوتنیک، محمود عباس زاده مشکینی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه پیش از سرکشی نمایندگان به حوزههای انتخابیه خود تیم مذاکره کننده هستهای گزارشی از روند مذاکرات وین به نمایندگان ارائه کردند، گفت: در مذاکراتی که صورت گرفته است به توافقات شفاهی رسیده اند که این توافقات باید در دولت ها جمع بندی شود.
وی با بیان اینکه برای رخ دادن هر توافقی اجماع ملی لازم است، ادامه داد: توافقات در مذاکرات تا کنون مکتوب نشده است و باید همان توافقات شفاهی نیز در داخل کشور کنترل و چک شوند.
نماینده مشکین شهر در مجلس با بیان اینکه در این حوزه قانون مصوبه مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران ) را داریم و تاکید رهبری نیز برای اجرای قانون است، اضافه کرد: هرگونه توافق قبل از اینکه امضا شود باید با قانون مصوب مجلس تطبیق داده شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: باید در هر توافقی چارچوب ها، منافع ملی و خطوط قرمز کشور رعایت شود و با قوانین موجود تطبیق داشته باشد.
عباس زاده با بیان اینکه روند مذاکرات رضایت بخش نیست، اظهار داشت: با توجه به شرایط کشور بهتر است بر روی ظرفیتهای داخلی تمرکز کنیم و اقتصاد خود را از آن طریق بهبود ببخشیم به ویژه در شرایط فعلی که فشار حداکثری غربی ها جواب نداده است بهتر است بر روی ظرفیتهای خودمان برای پیشرفت تکیه کنیم.
قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران قانونی است که در سال ۱۳۹۹ توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. نمایندگان مجلس یازدهم ابتدا این طرح را کمتر از دو هفته پیش از قانونی شدن آن ارائه کرده بودند اما پس از ترور محسن فخریزاده، طرح خود را به دوفوریتی تغییر دادند. سه روز پس از این، نمایندگان مجلس تعهداتی برای دولت جمهوری اسلامی ایران به وجود آوردند که در صورت عدم اجرا، رئیسجمهور و مدیران سازمان انرژی اتمی را با خطر تعقیب قضایی رو به رو میکند