اثر بخشی انار در برابر کرونا

© Photo / Pixabayاثر بخشی انار در برابر کرونا
اثر بخشی انار در برابر کرونا  - اسپوتنیک ایران
اشتراک
میوه انار و عصاره انار از جمله پلی فنول های موجود در ان به مقاومت در برابر کرونا کمک می کند.

به گزارش اسپوتنیک، دو مطالعه همزمان اثر ضد ویروسی عصاره انار را نشان داد. سایر داروهای گیاهی نیز تحت آزمایشات بالینی قرار دارند. در چین از همان ابتدای شیوع بیماری همه گیر، از داروهای گیاهی سنتی برای درمان کووید 19 استفاده شده است.

انار سمبل ثروت و خوشبختی - اسپوتنیک ایران
در خوردن انار باید احتیاط کرد

عصاره انار جادو می کند. میوه انار برای دیابت نوع 2، تصلب شرایین، بیماری های قلبی عروقی، التهاب و سرطان، کم خونی و برای سوختگی و سو هاضمه توصیه می شود. جای تعجب نیست که دانشمندان این گیاه را در برابر عفونت های مختلف امتحان کرده اند.

آزمایشات روی کشت سلولی عفونت ها نشان داده است که عصاره پوست انار کاملاً در برابر عفونت های سیستم ایمنی مقاوم است. به عقیده دانشمندان ایرانی، گیاهان فیتوبیوتیک من جمله انار، از گروه پلی فنول های موجود در آن- تانن های قابل هیدرولیز، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها و سایر موارد - از نفوذ ویروس آنفلوانزا به سلول جلوگیری می کنند.

محققان دانشگاه Banja Luki در بوسنی و هرزگوین ، به اتفاق همکاران صربستانی، تصمیم گرفتند آزمایش کنند که آیا پلی فنول های عصاره پوست انار بر ضد کرونا نیز کار می کنند. دانشمندان با استفاده از شبیه سازی های رایانه ای دریافتند که مواد حاصل از پوست انار با هر چهار پروتئین که انتشار پاتوژن به آنها بستگی دارد، برهم کنش دارند.

این ویروس از طریق پروتئین S وارد سلول بدن می شود- به گیرنده سلولی ACE2 می چسبد، و سپس پروتئیناز سرمین 2 (TMPRSS2) از طریق غشا ایجاد می شود و آن را می شکند و ایمنی بدن را در برابر کرونا افزایش می دهد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала