به گزارش اسپوتنیک، پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماری های مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی گفت: " احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی تواند دلیلی برای محدودیت های تجاری باشد."
هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی گفت: " تأکید بر این مهم است که این نباید موجب محدودیت های تجاری شود. بسیار مهم است که کووید 19 امنیت غذایی را تهدید نکند، من می خواهم بر این نکته تأکید کنم."
به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو خاطرنشان کرد که هر بار که ویروس جابه جا میشود، به عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح، و سپس به یک محصول یا بسته می رسد، غلظت آن کاهش می یابد. وی گفت، بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقباً منجر به عفونت شود.