به گزارش اسپوتنیک، روزا ماریا اسپینوزا، متخصص تغذیه در مقاله منتشر شده در مجله La Vanguardia در اسپانیا اعلام نمود که، بسیاری از غذاهایی که ما فکر می کردیم سالم هستند در واقع مقدار زیادی قند اضافه می کنند.
این متخصص تغذیه به نقل از شبکه تلویزیونی فوق گفت: "وقتی غلات صبحانه را می بینیم، بسیاری از بسته های آن عکسی از دختر لاغر را نشان می دهد، به اشتباه معتقدیم كه این محصولات از نظر كالری كم هستند. اما دارای قند بسیار بالایی هستند. علاوه بر این، چنین محصولی حاوی فیبر نیستند".
اسموتی می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را تحت تأثیر قرار دهد: ، با این محصول محبوب، قند بدون فیبر مصرف می کنیم که باعث می شود بدن انسولین خیلی سریع آزاد کند. او توصیه می کند به جای آن میوه کامل بخورید.
مربی تغذیه سوزانا می گوید ، در مورد میوه های خشک دارای درصد بالایی از فروکتوز هستند و باید در حد متوسط مصرف شوند، زیرا میوه های معمولی را ترجیح می دهند.
به گفته کارشناسان، توجه به محصولاتی مانند سرکه بالزامیک که 100 گرم آن حاوی 22 گرم قند است نیز باید مورد تجدید نظر قرار بگیرد؛ سس سویا حتی کالری بالاتری نیز دارد.